Maski'den Yeni Yerleşim Alanlarına İçme Suyu Hattı - Son Dakika
Güncel

Maski'den Yeni Yerleşim Alanlarına İçme Suyu Hattı

Maski\'den Yeni Yerleşim Alanlarına İçme Suyu Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon Mahallesi'ndeki yeni yerleşim alanında içme suyu hattı çalışması gerçekleştirdi.

28.06.2018 17:05

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon Mahallesi'nde bulunan yeni yerleşim alanının altyapı ihtiyacını karşılamak üzere içme suyu hattı döşeme çalışmasını tamamladı. MASKİ ekipleri tarafından yapılan yeni hat sayesinde vatandaşlara kesintisiz ve sağlıklı içme suyu ulaştırıldı. MASKİ İlçe Şefi Melikşah Erzik ve Mahalle Muhtarı Arif Yaşar, çalışmaları yerinde takip etti.

"MASKİ, HANELERİMİZE SAĞLIKLI SUYU SAĞLADI"

Ergenekon Mahalle Muhtarı Arif Yaşar, "Mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı çok memnunuz. MASKİ'den talep ettiğimiz çalışmalar anında yerine getiriliyor. Mahallemizin yeni yapılan yerleşim alanlarına içme suyu şebeke hattı döşendi. Yapılan bu hizmet sayesinde yeni hanelerimize sağlıklı içme suyu sağlandı. Çalışmalar için hem şahsım adına hem de mahallemizde yaşayan vatandaşlar adına başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a ve emeği geçenlere çok teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Maski'den Yeni Yerleşim Alanlarına İçme Suyu Hattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement