Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından

Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından

İstanbul BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ CARVALHAL."SAHADA İYİ BİR FUTBOL YOKTU."

01.09.2012 22:25

İstanbul BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ CARVALHAL: "SAHADA İYİ BİR FUTBOL YOKTU. İKİ TAKIM DA İYİ OYNAMADI"

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÖZDİLEK: "ENTERESAN BİR MAÇ OLDU"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Medical Park Antalyaspor'a 1-0 yenildikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, maça kötü başladıklarını belirterek, "Medical Park Antalyaspor'u aldığı galibiyetten dolayı kutluyorum. Sahada iyi bir futbol yoktu. İki takım da iyi oynamadı. İlk yarı rüzgara karşı oynarken zorluk çektik. Bu dakikalarda rakip golü buldu. İkinci yarıda Gökhan ve Turgay'ın oyuna girmesiyle ilk yarıya nazaran daha iyiydik. Gol atabilecek pozisyonlar bulduk, fakat golü bulamadık" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Tom Silva da şunları söyledi:

"Maça iyi başlayamadık. İlerleyen dakikalarda iyi oynadık, ama gol atamadık. Şu anda yapmamız gerek kafamızı kaldırıp, çalışmaya devam etmek. Lig daha yeni başladı ve bunu telafi edecek vaktimiz olacak."

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yeni transferlerinden Andre Geraldes, Medical Park Antalyaspor'un golü erken bulduğuna dikkati çekerek, "İlk 15 dakikada rakibimiz yakaladığı tek pozisyonda golü buldu. Sonrasında toparlandık, ama golü bulmadık. Önümüze bakıp, çalışmaya devam etmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise, daha iyi bir mücadele sergilediklerini vurgulayarak, "Galibiyetten dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Enteresan bir maç oldu. İzleyenlerin görsel anlamda çok fazla bir şey görmediği, mutlu olmadığı bir maç gibi görünüyor. Ancak mücadelenin ön plana çıktığı bir müsabakaydı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ligin önemli takımlarından biri. Oturmuş kadroları var. Buna rağmen genelde oyunu istediğimiz gibi yönlendirdik. Daha fazla mücadele ettik. Özellikle 70. dakikadan sonra final paslarını iyi yapabilseydik, 2., 3. golü de yakalayabilirdik. Tabii bizim için önemli olan kazanmaktı. Geçen hafta sahamızda Kayserispor karşısında aldığımız galibiyeti, İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle pekiştirmek bize moral oldu ve gelecek açısından oldukça ümitlendirdi" ifadesini kullandı.

Medical Park Antalyasporlu oyuncu Ergün Teber, iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini kaydederek, "Maçın başında gol bulmamız bizim için iyi oldu. Sonrasında iyi kapandık ve rakibimize gol fırsatı vermedik. Daha iyi mücadele ettik ve sonuçta 3 puan aldık. İnşallah milli takım arasını iyi değerlendirip, Galatasaray maçından da puan alırız" dedi.

Isaac Promise de zor bir rakip karşısında iyi mücadele ederek galip geldiklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement