Medıcalpark Antalyaspor'un Cep Telefonları KVK'dan - Son Dakika
Güncel

Medıcalpark Antalyaspor'un Cep Telefonları KVK'dan

Medıcalpark Antalyaspor\'un Cep Telefonları KVK\'dan

KVK, MedicalPark Antalyaspor ekibine başarılarını kutlamak için cep telefonu hediye etti.

29.08.2012 14:25

Mobil iletişim ürünleri satış ve satış sonrası hizmet sektöründe Türkiye'nin lider firması KVK, MedicalPark Antalyaspor yönetim kurulu üyelerine, profesyonel futbol takımı teknik ekibi ve futbolcularına ZTE'nin Live ve Cool modeli cep telefonlarından hediye etti.

Türkiye'nin önde gelen firmalarından KVK, MedicalPark Antalyaspor ekibine başarılarını kutlamak için cep telefonu hediye etti. Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen organizasyona KVK Genel Müdürü Özcan Ermiş, KVK Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Vedat Tufan Donat, MedicalPark Antalyaspor Başkanı Hasan Y. Akıncıoğlu, Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve ekibi, takımın yöneticileri Erol Taşkoparan, Mehmet Akıncıoğlu, Salih Peker, M. Nurettin ÜNAL, Emin Altıner ve profesyonel futbol takımının futbolcuları katıldı.

KVK'nın 2012 yılında işbirliği yaptığı dünya devi markalardan biri olan ZTE'nin Live ve Cool modellerinden hediye edilen futbolcular, mutluluklarını dile getirdiler. Organizasyonda konuşan Hasan Y. Akıncıoğlu ve Mehmet Özdilek, KVK yöneticilerine teşekkür etti.

KVK Genel Müdürü Özcan Ermiş, Medical Park Antalyaspor'un ligde sahasındaki ilk maçta üç puan almasından dolayı bütün takımı tebrik ettiklerini belirtti. ZTE'nin akıllı telefon pazarında kalitesi yüksek telefon üreticilerinin en büyüklerinden biri olduğunu söyleyen Ermiş, Live ve Cool modellerinin Avrupa'da yüksek satış rakamlarına ulaşarak başarısını kanıtlamış cihazlar olduğunun altını çizdi.

Özcan Ermiş, KVK Powered logosuyla satışa çıkan telefonların 1 yıl için 24 saat içerisinde servis güvencesi sağlayan "Jet Servis", garanti harici kazalara karşı telefonun ücretsiz tamir edilmesini sağlayan "Kaza Güvencesi", hırsızlık ve kaybetme durumları için "Anti-Hırsız" uygulamasına, virüslere karşı "Mobil Güvenlik" uygulamasına, uzaktan destek sağlayan "Uzaktan Servis" uygulamasına, 5GB ücretsiz "KVK Bulut" uygulamasına sahip olacaklarını belirterek, "MedicalPark Antalyaspor ekibi hediye ettiğimiz bu telefonlarla hem daha kısa sürede sevdiklerine ulaşacaklar hem de yeni teknolojiyi çevrelerine tanıtma fırsatı bulacaklar" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Medıcalpark Antalyaspor'un Cep Telefonları KVK'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement