Mehmet Tuncay Aykaç Ortaokulu Öğrencisi Türkiye İkincisi Oldu - Son Dakika
Güncel

Mehmet Tuncay Aykaç Ortaokulu Öğrencisi Türkiye İkincisi Oldu

Mehmet Tuncay Aykaç Ortaokulu Öğrencisi Türkiye İkincisi Oldu

2012-2013 Öğretim Yılı Okullar arası Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası, Kayseri'de yapılan ve iki gün süren yarışmaların ardından sona erdi.

29.05.2013 15:05

Gaziantep adına yarışmaya katılan Mehmet Tuncay Aykaç Ortaokulu öğrencisi Fırat Azik ikinci oldu.

Kayseri Atatürk Spor Kompleksi'nde bulunan atletizm tesislerinde yapılan yarışmalarda Türk atletizmin gelecek vadeden atletleri, iki gün süren yarışmalarda okullarını Türkiye'nin en iyisi yapmak için kıyasıya bir mücadele sergiledi.

Mehmet Tuncay Aykaç Ortaokulu öğrencisi Fırat Azik 100 Metre yarışlarında 12.73 saniye ile Türkiye ikincisi oldu. Uzan Atlama yarışlarında 5.07 metre ile Türkiye üçüncüsü oldu.

Mehmet Tuncay Aykaç Ortaokulu, idareci, öğretmen ve dereceye giren öğrenci Fırat Azik, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin'i makamında ziyaret ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin başarılı öğrenciyi tebrik etti kendisine hediye verdi. Serin " Atletizm, son dönemde dünya çapında aldığımız madalyalarla her geçen gün ülkemizde yaygınlaşıyor. Umarım ülkemizden bu alanda yeni dünya şampiyonları çıkar. Bunun için okullar arası düzenlenen yarışmalar büyük önem taşıyor. Derece yapan öğrencimizi okulunu, öğretmenlerini ve velisini tebrik ederim. " dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehmet Tuncay Aykaç Ortaokulu Öğrencisi Türkiye İkincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement