Mehmet Turgut "ÂLÂ PORTRELER" Sergisi Bayraklı Tower'da - Son Dakika
Güncel

Mehmet Turgut "ÂLÂ PORTRELER" Sergisi Bayraklı Tower'da

Mehmet Turgut "ÂLÂ PORTRELER" Sergisi Bayraklı Tower\'da

Bayraklı Tower, 19 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında usta fotoğrafçı Mehmet Turgut'un "Âlâ Portreler" sergisini sanatseverlerle buluşturuyor.

17.04.2014 16:34  Güncelleme: 16:30

İzmir'in en akıllı ve en kullanışlı binası Bayraklı Tower, fotoğrafçı Mehmet Turgut'un; Aydın Boysan, Ara Güler, Şebnem Sönmez, Mustafa Alabora, Yetkin Dikinciler, Zeynep Oral, Rutkay Aziz, Erdal Beşikçioğlu ve Leman Sam'ı fotoğrafladığı "Âlâ Portreler" sergisine ev sahipliği yapıyor.

Mehmet Turgut'un usta olabilmek için gereken 3 kavram, zaman, sabır ve sadakat hakkında görüşlerini anlatan 9 usta ismin video ve portrelerinin yer aldığı "Âlâ Portreler" sergisi; 19 Nisan – 2 Mayıs 2014 tarihleri arasında Bayraklı Tower'da İzmirli sanatseverlerle buluşuyor.

Sergide yer alan 9 büyük isim hayatlarında en küçük detaya en büyük özeni gösterdiler; denediler kusursuza ulaşana kadar, tekrar ve tekrar, sabırla... Tutkuları mükemmellik oldu, aşkla, sabırla, sadakatle yürüdüler yollarını. Süzdüler bilgilerini, damıttılar, yıllar ve yıllar boyunca... Çırak başladılar, usta oldular. Ve bir an geldi, işte o an vakıf oldular o sırra... Zamanla; Âlâ oldular.

"Âlâ Portreler" sergisi; 19 Nisan – 2 Mayıs 2014 tarihleri arasında Bayraklı Tower'da ziyarete açık olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehmet Turgut 'ÂLÂ PORTRELER' Sergisi Bayraklı Tower'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement