Mehter Takımından Mavi Kapak Kampanyasına Destek - Son Dakika
Güncel

Mehter Takımından Mavi Kapak Kampanyasına Destek

Mehter Takımından Mavi Kapak Kampanyasına Destek

'Altın Kapaklar Sandalyeye' projesine Tarihi Bursa Mehter Takımı'ndan altın değerinde destek geldi.

18.01.2013 12:51

İhtiyaç sahibi engellilere akülü tekerlekli sandalye temin etmek amacıyla Bursa Kent Konseyi (BURKENKON) Engelliler Meclisi tarafından yürütülen 'Altın Kapaklar Sandalyeye' projesine Tarihi Bursa Mehter Takımı'ndan altın değerinde destek geldi.

Plastik kapakların geri dönüşümüyle alınacak akülü arabaları ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara ulaştırmak amacıyla BURKENKON tarafından gerçekleştirilen projeye, Tarihi Bursa Mehter Takımı'ndan önemli destek geldi. Tarihi Bursa Mehter Takımı Başkanı Mesut Özkeser, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Emir ve Süreyya Uyumaz toplanan kapakları Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Keskin ve Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku'ya teslim etti.

Sosyal bir dayanışmayla engelli bireylerin hayata tutunmasına destek olduklarını söyleyen Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Keskin, "Engelli meclisimizin yürüttüğü 'Altın Kapaklar Sandalyeye' projesi kapsamında plastik pet şişe kapaklarını topluyoruz. Kuralına uygun ve resmi bir şekilde yapılan kampanyayla kapaklar engelli aracına dönüştürülüyor. Amacımız, insanların gönüllü olarak katkı sağlaması ve yardımlaşma duygusunun gelişmesidir. Bugüne kadar elde edilen gelirle 40 adet akülü araç dağıtıldı. 100 akülü aracı hedefliyoruz. Tüm Bursalıları destek olmaya davet ediyorum" dedi.

Mehter Takımı Başkanı Mesut Özkeser ise program için katıldıkları Çin, Hollanda, İtalya gibi birçok ülkeden de kapak topladıklarını söyledi. Engelli vatandaşların hayata tutunmalarını çok önemsediklerini belirten Özkeser, mavi kapak toplamaya devam edeceklerini vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehter Takımından Mavi Kapak Kampanyasına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement