Mehteran Takımı Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Mehteran Takımı Coşturdu

Mehteran Takımı Coşturdu

Tarsus Belediyesi tarafından organize edilen Eshab-ı Kehf'te Hıdırellezi etkinlikleri kapsamında kente gelen Bursa Mehteran takımı verdiği konseri ile Tarsusluları coşturdu.

30.04.2011 14:06

Bursa Mehteran takımı, Hz. Danyal meydanında başlayan yürüyüşü Yarenlik alanında verdiği konser ile son verdi. Geçiş güzergahında Tarsuslular tarafından büyük ilgi gören mehteran takımı seslendiği marşlarla unutulmaz bir gün yaşattı.

Mehteran takımın fotoğraf ve görüntülerini almak isteyen Tarsuslular adeta yarıştı.

Konser sonunda Mehteran takımı alkışlarla uğurlandı.

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Eshab-ı Kehf'te gerçekleştirilen şenlikte, 17 yıldır Hıdırellez etkiniliğini Tarsuslular birlikte coşkulu bir şekilde kutladıklarını, kentte yaşayanlarla milli, dini ve kültürel motifleriyle birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Konseri MHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Akif Akkuş, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Gülek Belediye Başkanı Tekin Çelik, Yeşiltepe Belediye Başkanı Fikri Tüten, Bahşiş Belediye Başkanı Mustafa sarı, Sebil Belediye Başkanı Mehmet Çelik, MHP İlçe Başkanı Hakan Özbelli, oda ve dernek başkanları, kuvayi milliyeciler, gaziler, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehteran Takımı Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement