Melda Kamhi Kosif ve Lara Kamhi Cenevre'de Sergi Açtı - Son Dakika
Güncel

Melda Kamhi Kosif ve Lara Kamhi Cenevre'de Sergi Açtı

Melda Kamhi Kosif ve Lara Kamhi Cenevre\'de Sergi Açtı

Cenevre'de Heritage Galerisinde Melda Kamhi Kosif ve Lara Kamhi çalışmalarını sergiledi.

04.04.2014 15:37

Cenevre'de Heritage Galerisinde Melda Kamhi Kosif ve Lara Kamhi çalışmalarını sergiledi.

İstanbul eski Milletvekili Cefi Kamhi'nin iki kızının açtığı sergiye Cefi Kamhi ve eşi Yasemin Kamhi de katıldı.

Melda Kamhi Kosif, genellikle yağlı boya çalışmalar yaptığını belirterek, Resim sanatında değişiklerin beni heyacanlandırıyor, resimlerimi fotoğraflardan etkilenerek yapıyorum ancak hayalimdeki yaptığım resimlerde de başarılı olduğumu düşünüyorum dedi..

Lara Kamhi, ise farklı çalışma tarzlarını daha çok kullandığını belirterek, su altı veya buzda resimler yapmayı daha çok tercih ettiğnii söyledi.

Cefi Kamhi, kızlarının yaptığı çalışmasılardan mutlu olduğunu belirterek, Ben kendilerine ekonomik olarak sadece destek oluyorum, sanatsal bir desteğim yok. Alanlarında gerçekten başarılılar ve bu beni çok mutlu ediyor dedi.

Sergiyi ziyaret eden Cenevre Birleşmiş Milletler, Dünya Ticaret Örgütü Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mehmet Haluk Ilıcak, Eserlerin akrilik boya üzerine baskı ile yapılmasını ilk defa gördüm ve çok da beğendim. Her iki sanatçımızı da yürekten tebrik ediyorum dedi.

Heritage galerisi sahibi Elif Beleli ise Böylesine genç ve başarılı sanatçılarımızı galerimde görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Kendilerini candan tebrik edereim dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Melda Kamhi Kosif ve Lara Kamhi Cenevre'de Sergi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement