Meleklerle New York'a Yolculuk - Son Dakika
Güncel

Meleklerle New York'a Yolculuk

Meleklerle New York\'a Yolculuk

New York'ta devam ettiren Devon Diamond markasının kurucuları Ebru ve Bahar Niziplioğlu, başarılı hikayelerini MAG okurları ile paylaştı.

11.10.2017 13:40

Anne-babalarından gelen mücevhere olan ilgileri ile bir dünya markası yaratmak için emin adımlarla ilerleyen Ebru ve Bahar Niziplioğlu, "Takı takmayı sanata dönüştüren bir annenin ve ilk mesleği kuyumculuk olan bir babanın izlerini taşıyoruz bir nevi. Bu göz aşinalığı ile yeteneğimizi harmanlayarak yolculuğumuza çıktık. Yaratıcılığımızı konuşturacağımız bir markamızın olması ikimizin ortak fikriydi, bu yüzden aile şirketimizdeki pozisyonlarımızdan ayrılarak Devon by Angels'ı kurduk" diyerek serüvenlerinin nasıl başladığını anlattı. Kısa sürede yakaladıkları başarıya değinen Nizipoğlu kardeşler, "Biz sıra dışı bir tasarım markasıyız. Bünyemizde stil minimal pırlantalı takıların dışında, kokulu mum ve çikolata da bulunuyor. Bu yüzden çok sevildik ve dikkat çektik diyebiliriz. Bu farklılık sayesinde Nişantaşı'ndaki mağazamızın dışında İstanbul'da da son zamanlarda çok popüler olan birçok alışveriş etkinliklerinde de kendimizi gösterme fırsatımız oldu. Tasarladığımız melek ve tılsım koleksiyonumuz, hikayeleri ve taşıdıkları enerjiler ile herkesin bir anda dikkatini çekti. Sanat ve cemiyet dünyasından birçok ismin bizi sosyal medya hesaplarında paylaşmasıyla birlikte önce İstanbul genelinde ardından da dizi sponsorlukları ile Türkiye genelinde hızlıca duyulduk" dedi.

İKİNCİ ŞUBE NEW YORK'TA

Yurt dışı siparişleri çok fazla arttığı için dünyanın birçok yerinde olma kararı alarak ikinci şubelerini New York'ta açan Devon Diamond markasının kurucuları Ebru ve Bahar Niziplioğlu, "Markamızın en büyük tutkunu olan isimlerin başında Bülent Ersoy geliyor. Bülent Ersoy, gece yarısı mağazamızı açtırıp tasarımlarımızla ilgilendi. Hemen hemen tüm koleksiyonumuza sahip diyebiliriz. Onun dışında Ebru Gündeş, Çağla Şikel, Burcu Esmersoy, Pınar Sabancı, Işıl Reçber, Özge Ulusoy, Ayşe Kucuroğlu, Hakan Akkaya, Hande Yener, Demet Akalın, Elçin Sangu ve Demet Özdemir de koleksiyonumuzu çok beğenen ve kullanan isimler arasında… Şimdi New York'ta ilk mağazamızı açtık, orası dünyaya açılan bir kapı. Amerika'nın diğer eyaletlerinde de olmamız için franchise isteyen müşterilerimiz var" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Meleklerle New York'a Yolculuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement