Meram Çamlıbel Yeniden Cazibe Merkezi Olacak - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Meram Çamlıbel Yeniden Cazibe Merkezi Olacak

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram Çamlıbel bölgesinde yürütülen çevre düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiklerini günden itibaren Konya tarihine iz bırakacak önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti.

Konya'nın çekim merkezlerinden olan Meram Çamlıbel'de yürüttükleri düzenleme çalışmasının bölgenin çok daha güzel bir görünüme kavuşması için büyük önem taşıdığını belirten Başkan Altay, "Meram Çamlıbel'de yürüyüş yolları, çay içme alanları, çiçek bahçeleriyle önemli bir çalışma yürütüyoruz. Tavusbaba Camii'nin zemininde de sağlamlaştırma çalışması yaptık. 14 milyon liraya mal olacak düzenleme çalışmamızın yüzde 80'inden fazlası tamamlandı. Konyalı hemşehrilerimizin ve Konya'ya gelecek misafirlerimizin keyifli vakit geçirebileceği bir alanı şehrimize kazandıracağız inşallah. Ayrıca daha önce hizmete açtığımız bin araçlık yer altı katlı otoparkımızla da ziyaretçilerimiz araç sorunu yaşamadan bölgeyi ziyaret edebilecek. Yaptığımız çalışmalarla Meram yeniden bir cazibe merkezi haline gelmiş olacak. Bu önemli yatırımı en kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler