Merkez Lise Müdürleriyle Toplantı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Merkez Lise Müdürleriyle Toplantı Yapıldı

Merkez Lise Müdürleriyle Toplantı Yapıldı

Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda İl Milli Eğitim Müdürümüz Kadir KILIÇ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Bayram Kaymak, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Merkez Lise Müdürleri katıldı.

21.08.2013 22:14

Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda İl Milli Eğitim Müdürümüz Kadir KILIÇ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Bayram Kaymak, Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu CANPOLAT, Düziçi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet SARI, Bahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Durmuş SAĞLAM, Toprakkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp KARA, Sumbas İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Cengiz AKDAĞ, Hasanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan KARKİN ve İl Merkezinde bulunan Lise Müdürleri katıldı.

Toplantıda okulların eğitim öğretime hazırlık çalışmaları hakkında okul müdürlerine bilgilendirmeler yapıldı. Müdürümüz Kadir Kılıç yaptığı konuşmada; Zorunlu eğitimin 12 yıla çıkmasıyla birlikte, öğrenci kayıtlarımızda artışlar olacağını, şimdiden hazırlıklı olunması gerektiğini. Orta öğretim kurumlarımıza yerleşemeyen öğrenci sayısının ülke genelinde fazla olduğunu belirten belirterek, ilimizde de ise az olduğunu bu yerleşemeyen öğrencilerimizin de okullarımızdaki boş kalan kontenjanlara yerleştirileceğini belirtti. Bu nedenle kayıt için gelen velilerimizi geri çevirmemelerini yol göstermelerini. Velilerle olan iletişimimizde sevgi dilini hep ön planda tutmalıyız ve kayıt için gereksiz evrak talebinde bulunulmamasını söyledi.

Daha sonra okul müdürlerine okulda yaptığınız zümre toplantılarına bizzat katılarak başkanlık yapmalarını, ders denetimlerinin önemli olduğunu söyleyerek, okulda aylık değerlendirme yapmak için öğretmenler kurulu toplantısı yapılarak değerlendirmelidir dedi.

Okul kitapları dağıtımına en kısa sürede başlanılacağını söyleyen müdürümüz okul müdürlerine bu konuda titiz olmalarını ve ilk ders zili çaldığında öğrencilerin sırasında kitapların hazır olmasını dedi.

2012/2013 eğitim öğretim yılında ilki yapılan Sosyal ve Kültürel Etkinlikler öğrenciler üzerinde iyi etki yaptığını bu yüzden bu yılda 2013/2014 eğitim öğretim yılı için çalışmaların daha içerikli yapılacağını belirten müdürümüz Kadir KILIÇ okul müdürlerine öğrencileri düzenlenen faaliyetlere teşvik etmelerini söyledi.

Toplantı sonunda okul müdürlerinin görüş ve önerileri görüşüldü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Merkez Lise Müdürleriyle Toplantı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement