Mersin'de çeşitli tarihlerde bölücü terör örgütü adına sokak eylemlerine katıldıkları, eylemleri yönlendirdikleri ve bu eylemler sırasında araç kundaklama olaylarını gerçekleştirdikleri iddiası ile yakalanan 14 kişi, adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, önceki gün sabaha karşı Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Şubesi'ne bağlı polislerinin de katıldığı operasyonla, bölücü terör örgütü adına çeşitli eylemlere katıldıkları tespit edilen şüphelilerin evlerine baskın yaptı. Demirtaş ve Alsancak mahallelerinde gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü adına sokak eylemlerine katıldıkları, eylemleri yönlendirdikleri ve bu eylemler sırasında araç kundaklama olaylarını gerçekleştirdikleri ileri sürülen 14 kişi gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan şüpheliler bugün adliyeye sevk edilirken, dün gece aynı mahallelerde sokak uygulaması yapıldı. - MERSİN
Son Dakika › Güncel › Mersin'de Terör Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.