Mersin'de "Ölüm Virajında" Kaza: 1 Ölü, 24 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de "Ölüm Virajında" Kaza: 1 Ölü, 24 Yaralı

Mersin\'de "Ölüm Virajında" Kaza: 1 Ölü, 24 Yaralı

Mersin'de tarım işçilerini taşıyan kamyonet "Ölüm virajı" diye anılan virajda şarampole yuvarlandı. 1 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi yaralandı.

30.07.2014 18:28  Güncelleme: 19:31

Mersin'demerkez Toroslar İlçesi Aslanköy yolunda saat 15.30 sıralarında tarım işçilerini taşıyan kamyonet "Ölüm virajı" diye anılan virajda şarampole yuvarlandı. Kazada 1 kişi öldü, 24 kişi yaralandı.

"ÖLÜM VİRAJI" YİNE CAN ALDI

Merkez Toroslar İlçesi Aslanköy yolunda saat 15.30 sıralarında meydana gelen kazada tarım işçilerini taşıyan İbrahim Baykara yönetimindeki 33 RP 313 plakalı kamyonet, keskin virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Daha önce meydana gelen kazalardan dolayı 'Ölüm virajı' diye anılan virajdaki kazada, Selma İçöz hayatını kaybetti, aralarında araç sürücüsünün de bulunduğu 24 kişi yaralandı.

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Şeftali toplamak için bölgeye giden ve kazada yaralanan işçilerden 12'si Mersin Devlet, 4'ü Toros Devlet, diğerleri ise kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. İşçilerin, iş bitimi evlerine gitmek üzere ise şeftali kasaları ile birlikte aynı kamyonete bindirildikleri öğrenildi.

2 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Kaza sonrası Akdeniz Belediye Başkanı BDP'li Fazıl Türk de hastaneye gelerek yaralıların durumuyla ilgili bilgi aldı. Doktorlarla görüşen Başkan Türk, 2 işçinin durumunun ağır olduğunu söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de 'Ölüm Virajında' Kaza: 1 Ölü, 24 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • selma içöz: şöför ibrahim baykara değil osman koldaş. ehliyet ve ruhsat ibrahim baykaranın olduğu için kaza yerinde olmayan adamı hapse attılar. 5 can gitmiş 20ye yakın yaralı elbet atsınlar onu ama osman koldaş ve 5-10 lira mazot parası için şeftali ve işçileri aynı kamyonda taşıyan mustafa baykara da cezalandırılmalı. olayın asıl müsebbibi o. 11 20 Yanıtla

Advertisement