Mersin'de trafik kazası: 2 genç hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Mersin'de trafik kazası: 2 genç hayatını kaybetti

Mersin'de meydana gelen trafik kazasında motosikletin kaldırıma ve refüje çarpması sonucu 2 genç hayatını kaybetti. Kazada, motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza meydana geldi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, her iki gencin de hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

23.07.2023 10:42  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de trafik kazası: 2 genç hayatını kaybetti

MERSİN - Mersin'de motosikletin önce kaldırıma ardından refüje çarpması ile meydana gelen feci kazada 2 genç hayatını kaybetti.

Kaza, Mersin- Antalya D-400 karayolunda Erdemli ilçesi Akdeniz Mahallesi sınırlarında Orman İşletme Müdürlüğü yanında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Mersin istikametine seyir halinde olan 33 AFZ 726 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu önce kaldırıma vurdu, ardından savrularak refüj ve uyarı levhasına çarptı. Kazada motosiklette bulunan Mihrac Enes Direk ile Enes İmir savrularak yere düştü. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri her iki gencinde olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza yerinde yapılan inceleme sonrası cenazeler İlçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Mersin\'de trafik kazası: 2 genç hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mersin'de trafik kazası: 2 genç hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement