Mersin Festivali'nde Zeki Müren Şarkıları Söylendi - Son Dakika
Güncel

Mersin Festivali'nde Zeki Müren Şarkıları Söylendi

Mersin Festivali\'nde Zeki Müren Şarkıları Söylendi

Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında gerçekleşen 'Yerelden Evrensele Klasik Türk Müziğinden Seçmeler' konserinde, Zeki Müren'in unutulmaz şarkıları söylendi, sanatseverler unutulmaz anlar yaşadı.

20.05.2015 13:36

Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında gerçekleşen 'Yerelden Evrensele Klasik Türk Müziğinden Seçmeler' konserinde, Zeki Müren'in unutulmaz şarkıları söylendi, sanatseverler unutulmaz anlar yaşadı.

Konser, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti. Konsere Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Kültür ve Turizm İl Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı ile sanatseverler katıldı.

Şef Serdar Yalçın'ın yönetimindeki orkestranın yerini almasının ardından solist ünlü tenor Hüseyin Likos sahneye geldi. 'Yerelden Evrensele Klasik Türk Müziğinden Seçmeler' konserinde Serdar Yalçın Türk müziğini, klasik müzik formlarıyla buluşturduğu konserde Hüseyin Likos, 'Şehnaz Divan', 'Manolyam', 'Enginden Yavaş', 'Aşk bestesi', 'Şimdi uzaklardasın', 'Rüzgar söylüyor', 'Yaşamak zevki', ' Bir kadar yürekten çağırma beni', 'Beklenen şarkı', 'Bir bahar akşamı', 'Ayrılık yaman kelime', 'Tekrar bana dönsen', 'Sene de bir gün', 'Kapat gözlerini kimse görmesin', 'Dönülmez akşamın ufkundayız' ve 'Bir demet yasemen' gibi dillerden düşmeyen şarkıları seslendirerek, konsere gelen sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Yaklaşık 2 saat süren konserde, sanatseverler zaman zaman şarkılara eşlik etmeyi ihmal etmezken, etkinliğin sonunda Hüseyin Likos ve şef Serdar Yalçın uzun süre alkışlandı. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Festivali'nde Zeki Müren Şarkıları Söylendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement