Lisede Gözaltı Gerginliği: Polis Havaya Ateş Açtı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Lisede Gözaltı Gerginliği: Polis Havaya Ateş Açtı

Lisede Gözaltı Gerginliği: Polis Havaya Ateş Açtı
05.11.2014 18:16  Güncelleme: 20:35

Mersin'de aranan lise öğrencisini gözaltına almak için okula giden sivil polislerle öğrenciler arasında gerginlik yaşandı. Polis havaya ateş açarken büyük panik yaşandı.

Mersin'de merkez Akdeniz ilçesi 3 Ocak Mahallesi'ndeki AKİB Zafer Çağlayan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde aranan bir lise öğrencisini gözaltına almak için okula giden sivil polislerle öğrenciler arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginlik sırasında taş yağmuruna tutulan sivil polis havaya ateş açtı.

POLİSE TAŞ YAĞMURU! SİLAH SESLERİ YÜKSELDİ

Okula giden sivil polisler ismi açıklanmayan aranan bir öğrenciyi gözaltına almak istedi. Arkadaşlarının gözaltına alındığını öğrenen diğer öğrenciler gözaltı işlemine tepki göstererek polisleri taş yağmuruna tuttu. Bunun üzerine 3 sivil polisten biri havaya ateş açarak gözaltına aldıkları öğrenci ile birlikte olay yerinden uzaklaştı.

BÜYÜK PANİK VE KORKU

Silah sesleri üzerine okulda büyük korku ve panik yaşanırken, okula çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Öfkeli öğrencilerin yolu kapatmak istemesine polis izin vermedi. Öğrencilerle polis arasında kasa süreli arbede yaşanırken, araya giren idareciler olayın büyümesini önledi. Olay yeri güvenlik çemberine alınırken, yerdeki çok sayıda boş kovan toplandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lisede Gözaltı Gerginliği: Polis Havaya Ateş Açtı - Son Dakika


Advertisement