Mersinli Yörükler Derneği Başkanı Saldırıya Uğradı - Son Dakika
Güncel

Mersinli Yörükler Derneği Başkanı Saldırıya Uğradı

Mersinli Yörükler Derneği Başkanı Saldırıya Uğradı

Mersinli Yörükler Derneği Başkanı ve Temiz Toplum Derneği üyesi Hidayet Dinçer, kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğrayarak tartaklandı.

31.03.2016 13:29

Mersinli Yörükler Derneği Başkanı ve Temiz Toplum Derneği üyesi Hidayet Dinçer, kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğrayarak tartaklandı.

Hidayet Dinçer iddiaya göre dün akşam saatlerinde İstiklal Caddesi'nde aracının içindeyken 3 kişi tarafından tartaklandı. Dinçer, başına aldığı darbelerle kanlar içinde kalırken, 3 kişi olduğu belirtilen kimliği belirsiz saldırganlar kaçarak izlerini kaybettirdi. Tedavi için gittiği Mersin Devlet Hastanesi'nde başına 3 dikiş atılan Dinçer, Mağazalar Karakolu'na gidip ifade verdi.

Mersin'de özellikle hazine işgalleri ve çarpık yapılaşma konusunda mahkemeler ve üst kurumlara şikayet dilekçeleri vermesiyle tanınan Dinçer, bu yüzden aldığı tehditler nedeniyle uzaktan polis koruması altında olduğunu söyledi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne koruma süresinin uzatılması için başvurduktan sonra saldırıya uğradığını belirten Hidayet Dinçer, şunları söyledi:

"Tehditler aldığım için süresi biten uzaktan koruma tedbirinin yenilenmesi için ifade verdim. Oradan çıkıp Yörük Vakfı'na geçtim. Daha arabanın içindeyken bir şahıs gelip zorla arabadan aşağı inmemi söyledi. Silahlıydı. Arabayı sürsem arkamdan ateş edebilir diye arabadan indim. O sırada elindeki bir aletle bana saldırdı. Ben arabanın önüne doğru kaçtım, o arkaya doğru gitti. O sırada iki kişi daha geldi üzerime. Onlar da saldırdı, ben kendimi korudum. Vatandaşlar gelince 3 kişi yaya olarak kaçtı. Saldırıda kafam 2 santim açılmış, 3 dikiş atıldı. Yüzüme, kafama, koluma darbe aldım. Falçata ile vurdu."

Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

- Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersinli Yörükler Derneği Başkanı Saldırıya Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement