Metin Diyadin ve Sözeri: "Dün Omuz Omuza Bugün Karşı Karşıya" - Son Dakika
Güncel

Metin Diyadin ve Sözeri: "Dün Omuz Omuza Bugün Karşı Karşıya"

Metin Diyadin ve Sözeri: "Dün Omuz Omuza Bugün Karşı Karşıya"

Aralarında Göztepe'nin de bulunduğu farklı kulüplerde 10 yıl omuz omuza mücadele eden Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin ile Balıkesirspor teknik direktörü Erkan Sözeri, yarın teknik adam olarak birbirlerine rakip olacak.

25.09.2015 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aralarında Göztepe'nin de bulunduğu farklı kulüplerde 10 yıl omuz omuza mücadele eden Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin ile Balıkesirspor teknik direktörü Erkan Sözeri, yarın teknik adam olarak birbirlerine rakip olacak.

Yolları 1992-1993 sezonunda Gençlerbirliği'nde kesişen 2 arkadaş, gösterdikleri başarılı performansla 1998-1999 sezonunda birikte Fenerbahçe'ye transer oldu. Sarı lacivertli kulüpte 2 sezon birlikte ter döken ikili, 2000-2001'de ise yine beraber Göztepe'ye imza attı. Sarı kırmızı kulüpte o sezon şampiyonluk yaşayan Diyadin ve Sözeri, 2001-2002'de de Göztepe formasını Süper Lig'te terletti.

Sözeri sezon sonunda futbolculuk kariyerini noktalandırırken Diyadin Kayseri Erciyesspor'a transfer oldu. Metin Diyadin de 2002-2003 sezonunun sonunda aktif futbol yaşamını tamamladı.

ERTUĞRUL ESKİ TAKIMINA RAKİP

İzmir Atatürk Stadı'nda yarın Balıkesirspor'u konuk edecek Göztepe'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan, üst üste 2 defa şampiyonluk yaşadığı eski takımına karşı forma giymenin heyecanını yaşayacak. 2012-2013'te Konyaspor'dan Balıkesirspor'a transfer olan tecrübeli futbolcu, kırmızı beyazlı kulüpteki ilk sezonunda 1'inci Ligi'ne, ertesi sezon ise Süper Lig'e yükselme sevinci yaşadı. Balıkesirsporlu taraftarların en sevdiği isimlerden biri olan Ertuğrul, geçen sezon da Göztepe'nin kaptanı olarak 2'nci Lig'de şampiyonluk kupasını kaldırdı. 35 yaşındaki futbolcu, Balıkesirspor'da 57 maça çıkarken 1 kez ağları sarstı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Metin Diyadin ve Sözeri: 'Dün Omuz Omuza Bugün Karşı Karşıya' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement