MHP Edirne İl Başkanı Biçer, Lalapaşa'da esnaf ve vatandaşla buluştu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

MHP Edirne İl Başkanı Biçer, Lalapaşa'da esnaf ve vatandaşla buluştu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
MHP Edirne İl Başkanı Biçer, Lalapaşa\'da esnaf ve vatandaşla buluştu

MHP Edirne İl Başkanı Ahmet Biçer, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla Lalapaşa'da esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Biçer, Edirne'nin her köşesinde vatandaşlarla buluşmayı sürdüreceklerini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Ahmet Biçer, Lalapaşa ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Biçer, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla birlikte ilçedeki iş yerlerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Biçer, milletin her zaman yanında olmaya ve sorunlarına çözüm aramaya devam edeceklerini belirtti.

Biçer, Edirne'nin her köşesinde vatandaşlarla buluşmayı sürdüreceklerini ifade ederek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.