Mhp Kongresinde Divan Başkanı Tuğrul Türkeş Oldu - Son Dakika
Güncel

Mhp Kongresinde Divan Başkanı Tuğrul Türkeş Oldu

Mhp Kongresinde Divan Başkanı Tuğrul Türkeş Oldu

MHP'nin 10.Olağan Büyük Kongresinde Divan Başkanlığına Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş seçildi.

04.11.2012 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'nin 10. Olağan Büyük Kongresinde Divan Başkanlığına Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş seçildi.

Kongrenin açılışında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 3 Aralık 2011'de başlayan il kongrelerinin, 7 Ekim'deki Gaziantep kongresiyle son bulduğunu belirtti ve "İllerde kongre süreçleri tamamlandı. Rakip partileri kıskandıran bir demokratik yarış oldu. Yaşanan il kongre sürecinde yaşana demokratik tutumun önyargılı değerlendirmeleri boşa çıkardı" dedi. İçeriden ve dışarında ihanet çemberiyle kuşatılan Türkiye'nin MHP'ye ihtiyacının arttığını kaydeden Yalçın, kongredeki birlik bütünlük ifadesinin şer odaklarına anlamlı bir mesaj olacağını belirtti. Yalçın, bin 216 üst kurul delegesinin yoklama kağıdını imzaladığını belirtti. Divan başkanlığı seçimi için aday gösterilen MHP Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş, yapılan açık oylamayla divan başkanlığına seçildi.

Bu arada, kongre salonunda zaman zaman Devlet Bahçeli ve Koray Aydın taraftarları arasında sloganlar aracılığı ile atışma yaşanıyor.

Kongre çalışmalarına, divanın oluşturulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İstiklal Marşı'nın okunması sırasında tribünlerin ellerindeki Türk Bayraklarını kaldırarak, bozkurt işareti yapmaları da dikkat çekti. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mhp Kongresinde Divan Başkanı Tuğrul Türkeş Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement