MHP'li Şeker'den Polis Kameramanına Tepki - Son Dakika
Güncel

MHP'li Şeker'den Polis Kameramanına Tepki

MHP\'li Şeker\'den Polis Kameramanına Tepki

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, düzenlediği basın toplantısı sırasında konuşmalarından görüntü alan emniyet mensuplarına tepki gösterdi.

06.01.2014 17:19  Güncelleme: 17:25

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, düzenlediği basın toplantısı sırasında konuşmalarından görüntü alan emniyet mensuplarına tepki gösterdi.

Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı üzerinde, hızlı tren çalışmalarıyla alakalı düzenlediği basın toplantısı sırasında Şeker, kendisini kamerayla çeken kişilere dönerek emniyetten olup olmadıklarını sordu. Kişilerin sessiz kalması üzerine Şeker, görüntü alınmasına sitem ederek, "Niye çekiyorsunuz. Ne hakla çekiyorsunuz bizi burada? Ben bugüne kadar senelerdir milletvekilliği yaptım, bakanlık yaptım ama hiç böyle bir şey çektiğinizi görmedim. Siz vazifenizi yapıyorsunuz. Ben size bir şey söyleyemem ama bunlara bu emirleri verenler bu memleketi ikiye ayırıyor. Bu memlekette haksızlıkların üstüne gitmiyorsunuz, doğru konuşanları çekip yarın bir gün başka bir şeylerde bunları kullanmaya çalışan, bunları fişlemeye çalışan insanlar var. 'İnsanları fişlemedik' diyorsunuz, 2 bin kişiyi fişlediğinizi sizin bir milletvekiliniz söylüyor. Bakın bu kadar görev yaptım, o kadar milletvekilliği yaptım, bakanlık yaptım ilk defa bir basın toplantısında polisler gelip şu konuştuklarımızı çekiyor. Bununla da ilgili soru önergesi sormak lazım ama hiçbir soru önergesine de cevap verilmiyor ki. Burada bu polis arkadaşların neden geldiğini sorsak cevap alamayacağız. İşte Türkiye'nin nereye gittiğini çok iyi görüyorsunuz. Allah sonumuzu hayır etsin diyorum" dedi.

Öte yandan Şeker'in konuşması sırasında sarf ettiği 'siz de emir kulusunuz' sözlerine emniyet mensupları da 'evet biz de emir kuluyuz' yanıtını verdiler.

Şeker'in siteminin ardından emniyet mensuplarının milletvekilinin diğer ziyaretlerine katılmadıkları görüldü. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP'li Şeker'den Polis Kameramanına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement