Migros'un "Homebasix" Kampanyası Otomobil Kazandırdı - Son Dakika
Güncel

Migros'un "Homebasix" Kampanyası Otomobil Kazandırdı

Migros\'un "Homebasix" Kampanyası Otomobil Kazandırdı

Sadece Migros Mağazalarında satılan "Homebasix Vakumlu Hurç" alan Gaziantep'ten Emel Kılıç, Ford Fiesta otomobil kazandı.

08.03.2014 10:04

Perakendenin öncü kuruluşu Migros, çeşitli dönemlerde gerçekleştirdiği kampanyalarla müşterilerine fırsatlar sunmaya ve kazandırmaya devam ediyor.

4 Temmuz-21 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde tüm Migros ve 5M Migros mağazalarından tek seferde 30 TL ve katları tutarında "Homebasix Vakumlu Hurç" alarak çekilişe katılmaya hak kazanan Money Club özellikli kart sahipleri, kampanya sonunda birbirinden özel hediyeler kazanma fırsatı yakaladılar.

6 Aralık 2013 tarihinde noter huzurunda gerçekleşen çekilişte; 1 kişi Ford Fiesta otomobil, 5 kişi Apple iphone 5-16GB cep telefonu, 10 kişi ise 82 CM Vestel LED TV kazandı.

Çekilişe Gaziantep'ten katılan Emel Kılıç, kazandığı Ford Fiesta otomobilini Balçova 5M Migros mağazasından teslim aldı.

Sadece Migros Grubu mağazalarında satılan Homebasix vakumlu hurçlar, evde fazla eşyaları saklamak ve düzenli bir gardropp isteyenler için pratik çözümler sunuyor. Vakumu sayesinde 4 kat yerden tasarruf sağlayan hurçlar, İki katlı fermuarlı sistem ve çift emniyet valfi sayesinde hem kolay kullanılıyor hem de eşyaları küf ve rutubetten koruyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Migros'un 'Homebasix' Kampanyası Otomobil Kazandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement