Mikro Kredi İle Kendi İşinin Patronu Oldu - Son Dakika
Güncel

Mikro Kredi İle Kendi İşinin Patronu Oldu

Mikro Kredi İle Kendi İşinin Patronu Oldu

Karaman'da Mikro kredi uygulamasından kredi alarak kendi işinin sahibi olan Zübeyde Özcan, farklı bir dalda faaliyet yürütecek işyerini hizmete açtı.

11.10.2013 14:38  Güncelleme: 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cedit Mahallesi'nde hizmete giren Zübeyde Hanım Çayevi isimli işyerinin açılışına; Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu ve eşi Hilal Uğurlu, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek ve bayan vatandaşlar katıldı.

Erkek nüfusun kahve alışkanlığını hanımlar için uygulayan işletme sahibi Zübeyde Özcan, "Ceddimizden alışa gelmiş kahve kültürünü Karamanlı hanımlara hitap edecek şekilde uygulamak için proje hazırladığını ve Mikro krediden destek alarak bu işletmeyi hizmete açtığını" söyledi. Özcan "Şark köşesi şeklinde dizayn edilen Zübeyde Hanım Çayevi'nde; Kahve, çay, pasta, börek, kısır ve batırık gibi servisler yapılacaktır" dedi.

İş yeri sahibi Zübeyde Özcan'ı cesaretinden dolayı tebrik eden Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu: "Karamanlı hanım vatandaşlarımızın iş hayatına atılmaları bizleri çok mutlu ediyor. Mikro kredi bu yönde düşüncesi olan bayanlara umut veriyor. Birçok kadın sermayesi olmadığı için kendi ürettiği ürünleri pazarlayamıyor. Bu noktada verdiğimiz Mikro kredi ile hanımlara yardımcı oluyoruz. Getirdikleri proje uygun görülürse, limit miktarı gözetmeksizin yapacağı işe destek veriyoruz. Bugün burada bir hanım kardeşimiz de kendi işinin patronu oldu. Bu da bizleri çok mutlu ediyor. Zübeyde Hanıma işlerinde başarılar ve bol kazançlar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mikro Kredi İle Kendi İşinin Patronu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement