Milas - Şehit Yarbay Tabak'ın Adı, Parkta Yaşatılacak - Son Dakika
Güncel

Milas - Şehit Yarbay Tabak'ın Adı, Parkta Yaşatılacak

Milas - Şehit Yarbay Tabak\'ın Adı, Parkta Yaşatılacak

Muğla'nın Milas İlçesi'nde Yapılan Bir Parka Geçen Yıl Tokat'ta Askeri Helikopterin Düşmesi Sonucu Şehit Olan Jandarma Pilot Yarbay Levent Tabak'ın Adı Verildi.

18.03.2011 21:00

Muğla'nın Milas İlçesi'nde yapılan bir parka geçen yıl Tokat'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Pilot Yarbay Levent Tabak'ın adı verildi.

Şevketiye Mahallesi'nde Milas Belediyesi tarafından yapılan parkın açılış törenine Muğla Vali Yardımcısı Mehmet Denizlioğlu, Garnizon Komutanı Hava Albay Coşkun Uçarcılar, CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, Milas Belediye Başkan Vekili CHP'li İlknur Öner, CHP'li Selimiye Belediye Başkanı Mehmet Gül, Güllük Belediye Başkan Vekili CHP'li Tevfik Kırçın, Jandarma Pilot Yarbay Levent Tabak'ın annesi Ayşe ve babası Mustafa Tabak, askeri personel, oda ve dernek başkanları, kurum yöneticileri ile mahalle sakinleri katıldı. Törenin ardından evli ve iki çocuk babası Jandarma Pilot Yarbay Levent Tabak'ın 10 Haziran 2010'da Tokat'ta Sikorsky helikopterin düşmesi sonucu şehit olduğu hatırlatıldı ve özgeçmişiyle ilgili bilgi verildi. Ardından baba Mustafa Tabak mikrofona davet edildi. Acılı baba, açılışa katılan ve parkı yapan belediyeye teşekkür etti. Milas Belediye Başkan Vekili İlknur Öner ve Muğla Vali Yardımcısı Mehmet Denizlioğlu baba Tabak'a plaket verdi.

CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, şehit Yarbay'ın adının yaşatılmasından gurur duyduklarını söyledi. Muğla Vali Yardımcısı Mehmet Denizlioğlu da "Bu şehidi yetiştiren ailesine saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Milas Belediyesi'ne bu ince ruhlu davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Mekanları cennet olsun" dedi. Konuşmaların ardından parkın açılışı yapıldı.

Parkı gezerken oğlu Levent Tabak'ın resminin bulunduğu afişi gören anne Ayşe Tabak duygu dolu anlar yaşadı. Anne Ayşe Tabak, "Hem sevinçli, hem üzüntülüyüm emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milas - Şehit Yarbay Tabak'ın Adı, Parkta Yaşatılacak - Son Dakika


Advertisement