Miles&smiles Kredi Kartından 1 Yılda 1 Milyon Uçak Bileti - Son Dakika
Güncel

Miles&smiles Kredi Kartından 1 Yılda 1 Milyon Uçak Bileti

Miles&smiles Kredi Kartından 1 Yılda 1 Milyon Uçak Bileti

Miles&Smiles kredi kartı yenilenen programıyla 1 yıl içinde yaklaşık 1 milyon uçak bileti değerinde mil kazandırırken, kart sahiplerine çok daha sık uçma fırsatı veriyor.

17.09.2014 14:09

Miles&Smiles kredi kartı yenilenen programıyla 1 yıl içinde yaklaşık 1 milyon uçak bileti değerinde mil kazandırırken, kart sahiplerine çok daha sık uçma fırsatı veriyor.

Garanti açıklamasına göre, ortalama harcama profilindeki bir Miles&Smiles kredi kartı sahibi, alışverişlerinden kazandıkları millerle yılda en az 3 gidiş-dönüş yurt içi uçak bileti alabilecek. Ayrıca, yıl içinde uçak bileti fiyatları artsa da Miles&Smiles kredi kartı sahipleri, sezon farkı olmadan sabit mil tutarından satın alarak, bilet fiyat artışlarından etkilenmeyecek.

Detaylı bilgi "www.milesandsmiles.net" adresinden edinilebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Onur Genç, şunları kaydetti:

" Türkiye'nin en çok tercih edilen havayolu Türk Hava Yolları'yla (THY) ortak mil programına sahip Miles&Smiles kredi kartı, müşterilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. THY'nin tek resmi kredi kartı Miles&Smiles, 1 yılda 1 milyon uçak bileti değerinde mil kazandırmanın yanı sıra kart sahiplerinin sezon farkı olmadan, bilet fiyatları artsa bile mil değerleri değişmeden bilet satın almasını sağlıyor. Müşterilerimizin seyahat ve alışveriş alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak, Miles&Smiles için yeni uygulamalar geliştirmeye devam edeceğiz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Miles&smiles Kredi Kartından 1 Yılda 1 Milyon Uçak Bileti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement