Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Katar Emirlik Divanı Başkanı Abdullah bin Hamad bin Halife Al Sani ile bir araya geldi.
Katar Emirlik Divanında gerçekleşen görüşmede, Yılmaz ve Emir'in erkek kardeşi Abdullah bin Hamad'ın "ikili ilişkiler ve geliştirmenin yollarını" ele aldığı belirtildi.
Görüşmeye, Katar Savunma Bakanı Abdullah bin Ali Al Atiyye ve Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Ahmet Demirok da katıldı.
Yılmaz'ın, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile görüşmesi planlanmıştı ancak Emir'in, Çin ve Güney Kore'ye yaptığı seyahatlerden yeni dönmüş olması nedeniyle görüşmenin gerçekleşemediği bildirildi.
Öte yandan, Milli Savunma Bakanı Yılmaz, ülkede resmi ziyaretler için bulunan Irak İçişleri Bakanı Muhammed Salim El Gabun ile kaldıkları otelin lobisinde kısa bir görüşme gerçekleştirdi.
Yılmaz, Iraklı bakanı yeni görevinden dolayı tebrik etti. İkili, görüşmede bölgesel konular ve işbirliği yollarını ele aldı.
Milli Savunma Bakanı Yılmaz, tarihteki farklı Türk medeniyetlerinden eserlerin de bulunduğu Doha'daki İslam Eserleri Müzesi'ni ziyaret ederek bilgi aldı. - Doha
Son Dakika › Güncel › Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Katar'da - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.