Mine Sezer Ziyaretlerine Bugünde Devam Etti - Son Dakika
Güncel

Mine Sezer Ziyaretlerine Bugünde Devam Etti

Mine Sezer Ziyaretlerine Bugünde Devam Etti

Mine Sezer seçim çalışmaları çerçevesinde Selçuklu ilçesinde bulunan Hüsamettin Çelebi Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

10.02.2014 14:15

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu Belediye Başkan adayı Mine Sezer seçim çalışmaları çerçevesinde Selçuklu ilçesinde bulunan Hüsamettin Çelebi Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Vatandaşlarla tek tek konuşan Sezer halkın Selçuklu ilçesi için istek ve şikâyetlerini dinledi. Kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu dile getirdi. Selçukludaki projeleri hakkında halka bilgilerde veren Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu ilçe Belediye Başkan adayı Mine Sezer, gerçekleştireceği projeler ile Selçuklunun her anlamda Konya'nın değil Türkiye'nin gözde ilçelerinden biri olacağını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mine Sezer Ziyaretlerine Bugünde Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement