Talihsiz Adam, Minibüs Beklerken Kamyonların Altında Can Verdi - Son Dakika
Güncel

Talihsiz Adam, Minibüs Beklerken Kamyonların Altında Can Verdi

İstanbul'da hafriyat kamyonu minibüs bekleyen şahsı ezdikten sonra arkasından gelen kamyonda üstünden geçti. Talihsiz adamı hayatını kaybetti.

31.03.2017 09:56  Güncelleme: 10:33

İstanbul'da hafriyat kamyonu cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. İşe gitmek için minibüs bekleyen şahsı önce bir hafriyat kamyonu ezdi ardından başka bir kamyon üzerinden geçti. Dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

HAFRİYAT KAMYONU EZDİ GEÇTİ

Kaza, İstanbul'da Eski Edirne Asfaltı üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Azerbaycanlı Nariman Allahverdian (41), sabah saatlerinde işe gitmek için minibüs beklemeye başladı.Taş ocaklarına gitmek isteyen iki hafriyat kamyonu iddiaya göre her zaman kullandıkları güzergahlarının yol çalışması nedeniyle kapalı olması üzerine, Eski Edirne Asfaltı'nı kullandı. Hızla caddeye çıkan hafriyat kamyonu şoförü Allahverdian'ı ezip geçti.

TALİHSİZ ADAMI ARKADAN GELEN HEFRİYAT KAMYONUDA EZDİ

Hafriyat kamyonu şoförü yoluna devam ederken, arkadan gelen hafriyat kamyonu şoförü de talihsiz adamın üzerinden geçti. İki şoför de yollarına hiçbirşey olmamış gibi devam ederken, Nariman Allahveridan olay yerinde hayatını kaybetti.

ŞOFÖRLER GÖZALTINA ALINDI

Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri yaklaşık 2 bin kamyonu inceledikten sonra iki şoförü yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Talihsiz Adam, Minibüs Beklerken Kamyonların Altında Can Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Talihsiz Adam, Minibüs Beklerken Kamyonların Altında Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement