Minik Eskrimciler, Gaziantep'den Dereceyle Döndü - Son Dakika
Güncel

Minik Eskrimciler, Gaziantep'den Dereceyle Döndü

Minik Eskrimciler, Gaziantep\'den Dereceyle Döndü

Kağıtspor alt yapısındaki eskrimciler, Gaziantep'te yapılan müsabakalarda üst sıralarda dereceler elde etti.

22.01.2013 11:56

Eskrim Federasyonun faaliyet programında yer alan Süper Minikler ve Minikler (Epe-Flöre) müsabakaları Gaziantep'de yapıldı.14 İlden 324 eskrimcinin katıldığı Gaziantep'in ev sahipliğinde gerçekleşen Gazi Kupasının ilk gününde düzenlenen Süper Minikler müsabakalarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu minik eskrimciler derece elde etti.

Doyaroğlu Üçüncü Oldu

Antrenör Ömer Kılıç nezaretinde Gaziantep'teki müsabakalara Süper minik erkekler flörede Yusuf Arhan Doyaroğlu ve Ali Mert Bıyıklı, Süper minik bayanlar flörede ise Kübra Temel, Hayrunisa Dinçer, Buse Tufanlı, Eylül Ataklı ile katıldı.35 sporcunun katıldığı Süper Minikler Erkek Flöre Müsabakalarında Yusuf Arhan Doyaroğlu üçüncü olurken Ali Mert Bıyıklı ise on yedinci oldu.

Üst Sıralarda Yer Aldı

33 sporcunun katıldığı Süper minik bayanlar flöre müsabakalarında ise Kübra Temel beşinci, Hayrunisa Dinçer altıncı, Buse Tufanlı onuncu, Eylül Ataklı ile ise on yedinci oldu. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara İl protokolü tarafından madalya ve kupları verildi. Eskrim Antrenörü Ömer Kılıç genel olarak müsabakalarda iyi sonuçlar aldıklarına dikkat çekerek, alt yapı nezdinde yapılan bu tür müsabakaların yararlı olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Eskrimciler, Gaziantep'den Dereceyle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement