Manavgat Belediyesi Kreş Öğrencileri, Sahipsiz Can Dostları Besledi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Manavgat Belediyesi Kreş Öğrencileri, Sahipsiz Can Dostları Besledi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Manavgat Belediyesi Türkan Sözen Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Manavgat Çevre Platformu iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte sokaktaki sahipsiz hayvanları besleyerek hayvan sevgisi ve paylaşmanın önemini deneyimledi.

(ANTALYA) - Manavgat Belediyesi Türkan Sözen Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Manavgat Çevre Platformu iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte sokaktaki sahipsiz can dostları besledi.

Manavgat Belediyesi Türkan Sözen Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, hayvan sevgisi farkındalığı oluşturmak amacıyla Manavgat Çevre Platformu iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik kapsamında öğretmenleri eşliğinde yürüyüş yaparak çeşitli dans gösterileri yaptı. Minik öğrenciler, hazırladıkları mamalarla sokaktaki patili dostları besleyerek, hem eğlendi hem de paylaşmanın önemini deneyimledi.

Kreş yetkilileri, küçük yaşlarda kazandırılan hayvan sevgisi ve sorumluluk bilincinin, toplumda daha duyarlı bireylerin yetişmesine katkı sağladığını belirtti.

Kaynak: ANKA