Minik Yüzücüden Başkan Saruhan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Minik Yüzücüden Başkan Saruhan'a Ziyaret

Minik Yüzücüden Başkan Saruhan\'a Ziyaret

Safiye Su Yalçın Türkiye Finalleri öncesi Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan'ı ziyaret etti.

26.04.2013 09:42

Yalıkavak Suzan Abdulhakim Bilgili Ortaokulu'nda okuyan Safiye Su Yalçın Türkiye Finalleri öncesi Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan'ı ziyaret etti.

Marmaris'te 26 Nisan'da gerçekleşecek 13-14 yaş Okullar Arası Türkiye Şampiyonası Finali öncesinde ailesiyle birlikte Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruha'ı ziyaret eden Safiye Su yalçın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Bodrum Yüzme İhtisas Kulübü sporcusu olan ve antrenmanlarını Onur Orhun ve Bahar Ceylan denetiminde gerçekleştiren Yalçın bu güne kadar 20 madalya 4 kupa ve plaketler kazandı. Yalıkavaklı tek lisanslı yüzücü olan Yalçın, Muğla İl Birincisi olarak Marmaris'te gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası'nda Muğla'yı temsil edecek.

Uluslararası yarışmalarda da dereceler aldığını ifade eden Safiye Su Yalçın, "Şimdiye kadar katıldığım bir çok organizasyondan başarılı sonuçlar aldım. 2011 yılının en centilmen sporcusu seçildim. Hedefim olimpiyatlarda ülkemi ve beldemi başarıyla temsil etmek" dedi.

Minik sporcuyu tebrik eden Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, "Gençlerimizin bu başarıları bizleri mutlu ediyor. Çalışarak başarılı sonuçların alınabileceğini arkadaşlarına ve bizlere gösteriyorlar. Çalışmak başarının anahtarı. Minik sporcumuzu tebrik ediyorum. Türkiye Finalleri'nde kendisine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Yüzücüden Başkan Saruhan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement