Miniklerin Oyunları Salondakileri Güldürdü - Son Dakika
Güncel

Miniklerin Oyunları Salondakileri Güldürdü

Miniklerin Oyunları Salondakileri Güldürdü

Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Nevruz Bayramı kutlama etkinliği düzenlendi.

21.03.2014 16:47

Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Nevruz Bayramı kutlama etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Nasrettin Hoca Anaokulu'nun minik öğrencilerinin oynadığı oyunlar izleyicileri güldürürken, büyük beğeni topladı.

Mersin Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe, Mersin Vali Yardımcısı Suphi Olcay, Mersin Kültür ve Turizm Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, Toros Üniversitesi Rektörü Tayyar Şen ile öğrenciler ve aileleri katıldı. Tören bir dakikalık saygı duruşunun ardından Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin eşliğinde okunan İstiklal Marşı ile başladı. Dün sabah saatlerinde merkez Akdeniz ilçesinde trenin bir fabrikada çalışan işçileri taşıyan minibüse çarpması sonucu 10 kişinin hayatını kaybetmesi, 5 kişinin de yaralanmasından dolayı etkinlik sönük geçti.

Etkinlikte Nasrettin Hoca Anaokulu'nun minik öğrencileri tarafından Türkiye'nin 7 bölgesine özgü halk oyunları gösterisi sunuldu. Minik öğrencilerin oyunları salondakileri güldürürken, büyük beğeni de topladı. Aileler çocuklarının oyunlarını cep telefonları ve fotoğraf makineleriyle ölümsüzleştirirken, oyunların sonunda dakikalarca alkışladılar. Öğrencilerin oyunlarının ardından Nevruz Bayramı'nı anlatan bir sinevizyon gösterimi katılımcılara izletildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Miniklerin Oyunları Salondakileri Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement