Miraç Kandili'niz Mübarek Olsun - Son Dakika
Güncel

Miraç Kandili'niz Mübarek Olsun

Miraç Kandili\'niz Mübarek Olsun

Cengiz Ergün, yarın akşam idrak edilecek olan Miraç Kandili olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

15.06.2012 16:46

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, yarın akşam idrak edilecek olan Miraç Kandili olması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Ergün, Miraç Kandili'nin Manisa'ya, ülkemize ve Türk-İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Miraç Kandili'nin Peygamberimiz Hz Muhammed'in (SAV) mukaddes bir yolculuğa ve manevi bir mertebeye yükselişini ifade ettiğine dikkat çekti.

Başkan Ergün, mesajında şunlara yer verdi: "Feyiz ve bereketin coştuğu bu güzel gecede sevgi ve birlik hislerimizin güçleneceğine inanıyorum. Miraç Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in(SAV) şahsında insanlığın önüne açılmış sınırsız bir ufuktur. Böylesine kutsal bir geceye ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün kutsal gün ve geceler gibi, Miraç Kandili de manevi dünyamızı zenginleştiren önemli bir kandildir.

Dostluk ve yardımlaşmanın mucizevî buluştuğu, feyiz ve bereketin coştuğu, sevgi ve şefkat duygularının yağmur gibi tüm insanlığın üzerine yağdığı ve yüce peygamberimizin en yüksek mertebeye ulaştığı Miraç gecesinin, tüm halkımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Miraç Kandili'nin sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor; Manisa halkı ve tüm Türk-İslam aleminin Miraç Kandili'ni kutluyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Miraç Kandili'niz Mübarek Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement