Mısır'a Giden Baba, Gözaltındaki Oğlunu 84 Gün Sonra Görebildi - Son Dakika
Güncel

Mısır'a Giden Baba, Gözaltındaki Oğlunu 84 Gün Sonra Görebildi

Mısır\'a Giden Baba, Gözaltındaki Oğlunu 84 Gün Sonra Görebildi

Mısır’da gösterilerin ortasında kalan ve olaylara karıştığı gerekçesiyle gözaltında tutulan Emre Gürbüz'ün babası Ali Gürbüz, oğlunu ziyaret için gittiği Kahire’den döndü.

13.02.2014 19:23

Mısır'da gösterilerin ortasında kalan ve olaylara karıştığı gerekçesiyle gözaltında tutulan Emre Gürbüz'ün babası Ali Gürbüz, oğlunu ziyaret için gittiği Kahire'den döndü.

El Ezher Üniversitesi'ndeki bazı evraklarını almak için gittiği sırada gösterilerin ortasında kalan ve olaylara karıştığı gerekçesiyle 84 gündür gözaltında tutulan Emre Gürbüz'ün (19) babası Ali Gürbüz, oğlunu Kahire'de Wadi El Natron Cezaevi'nde ziyaret etti. Oğlunu ziyaretinin ardından İstanbul'a dönen baba Gürbüz Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Emre'nin sağlığının yerinde olduğunu söyleyen baba Gürbüz, "Saat 7 buçuk 8 arası Dışişleri konsolosluğundan beni aldılar. Konsolosluk rezidansına götürdüler. Salı günü de Emre'nin yanına gittik. Görüştük ve Emre'nin sağlığı iyi. Yalnız şuan mahkeme durumu belli değil. Emre, 'baba ben iyiyim' diyor. Cezaevi şartları belli, biran önce çıkmasını istiyor ama Mısır makamına göre belli değil. Henüz tarih vermediler. En kısa zamanda çıkmasını istiyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mısır'a Giden Baba, Gözaltındaki Oğlunu 84 Gün Sonra Görebildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement