"İhvan'ın Gösterilerine Sert Müdahalede Bulunulacak" - Son Dakika
Güncel

"İhvan'ın Gösterilerine Sert Müdahalede Bulunulacak"

"İhvan\'ın Gösterilerine Sert Müdahalede Bulunulacak"

Mısır İçişleri Bakanı İbrahim, güvenlik güçlerinin, terör örgütü ilan edilen İhvan'ın düzenlediği gösterilere sert müdahale edeceğini söyledi.

26.12.2013 22:13  Güncelleme: 22:46

Mısır İçişleri Bakanı Muhammed İbrahim, güvenlik güçlerinin, Bakanlar Kurulu tarafından, "Terör örgütü" ilan edilen Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın (İhvan) kanunlara aykırı olarak düzenlediği gösterilere sert müdahale edeceğini belirtti.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, İbrahim, yardımcılarıyla düzenlediği toplantıda, Bakanlığa bağlı birimlerin, yol haritasını devre dışı bırakmaya ve vatandaşlarda korku uyandırmaya çalışan terör örgütleriyle mücadele etmekten geri durmayacağını ifade etti.

Birimlerin uygulamaya konulacak yeni güvenlik planlarıyla terör eylemlerine son vermek için büyük çaba sarfedeceğini belirten İbrahim, plan kapsamında kontrol noktalarına bomba aramada kullanılan köpekler gönderileceğini, ana cadde ve meydanlara patlayıcı dedektörleri yerleştirileceğini, okul, üniversite gibi kalabalık yerlerde, önemli kuruluş ve merkezlerde güvenlik önlemlerinin artırılacağını ve tüm bunları yaparken de orduyla tam bir koordine sağlanacağını kaydetti.

İbrahim, "Terör örgütü" ilan edilen İhvan'ın, kanunlara aykırı düzenlediği gösterilere polisin sert müdahalede bulunacağını da vurguladı. - Kahire

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'İhvan'ın Gösterilerine Sert Müdahalede Bulunulacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement