MİT, 12 yıldır firari olan casus Önder Sığırcıklıoğlu'nu Suriye-Lübnan sınırında yakaladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

MİT, 12 yıldır firari olan casus Önder Sığırcıklıoğlu'nu Suriye-Lübnan sınırında yakaladı

MİT, 12 yıldır firari olan casus Önder Sığırcıklıoğlu\'nu Suriye-Lübnan sınırında yakaladı
30.03.2026 16:27

Milli İstihbarat Teşkilatı, 12 yıldır firari olan casus Önder Sığırcıkoğlu’nu Suriye-Lübnan sınırında yakaladı.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Suriye İstihbarat Servisinin çalışması sonucu, Türkiye'ye karşı casusluk faaliyetleri yürüttüğü tespit edilen Önder Sığırcıkoğlu Suriye-Lübnan sınırında yakalandı.

12 yıldır firari olan Sığırcıkoğlu, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve Ankara TEM Şube Müdürlüğü koordinesinde adli mercilere teslim edildi.

ÖNDER SIĞIRCIKOĞLU KİMDİR?

Önder Sığırcıkoğlu'nun adı, 2011 yılında Suriyeli muhalif asker Hüseyin Harmuş'un Hatay’da bulunduğu sırada kaçırılarak Suriye rejimine teslim edilmesi olayında kamuoyuna yansımıştı. Bu olayda Sığırcıkoğlu’nun rol aldığı yönünde suçlamalar ortaya atılmış ve konu yargıya taşınmıştı. Tutuklu bulunduğu cezaevinden kaçan Önder Sığırcıkoğlu, 12 yıldır firariydi.

Son Dakika Güncel MİT, 12 yıldır firari olan casus Önder Sığırcıklıoğlu'nu Suriye-Lübnan sınırında yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Devrim Ulaş Devrim Ulaş:
    12 yıl sonra :) 14 47 Yanıtla
    Ali Saruhan Ali Saruhan:
    Devrim haklısın kardeş kaçmış kaçacak kadar zaten 1 0
  • Emi Emii Emi Emii:
    Şu ortamda sınırlarını koruyabilene helal olsun,büyük başarı????. 33 3 Yanıtla
  • Osman Dönmez Osman Dönmez:
    Allah devletimizden isrihbarat servislerinden jandarma ve polisten ve ali kamu amme hizmeti gören vergi veren üreten herkesten razı olsun,yemiz iş çıkartmışlar ellerine sağlık 23 3 Yanıtla
  • 1234 1234:
    ülkesine ihanet idam demektir... 1 0 Yanıtla
  • 1234 1234:
    gereğini yapın doğru kuzey koreye orda yaparlar gereğini 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement