Miting Alanındaki Silahlı Kavganın Zanlıları Adli Makamlara Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Miting Alanındaki Silahlı Kavganın Zanlıları Adli Makamlara Sevk Edildi

Miting Alanındaki Silahlı Kavganın Zanlıları Adli Makamlara Sevk Edildi

Şanlıurfa’da miting alanında meydana gelen ve 1 kişinin ölümü 3 kişinin yaralanması ile sonuçlanan arazi kavgasının zanlısı baba oğul, adli makamlara sevk edildi.

23.03.2014 17:23

Şanlıurfa'da miting alanında meydana gelen ve 1 kişinin ölümü 3 kişinin yaralanması ile sonuçlanan arazi kavgasının zanlısı baba oğul, adli makamlara sevk edildi.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi Mehmet Hafız Bulvarı üzerinde bulunan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yusuf Badıllı'nın seçim bürosunun yanındaki boş alandaki mitingin dağılımı esnasında alanda karşılaşan Ramazan Badıllı ile yeğeni Halil K, arasında tartışma çıkmıştı. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavga büyümesi sonucu Ramazan B, silahla vurularak öldürülmüştü. AK Parti Akçakale İlçe Başkanı Hikmet Başak'ın kardeşi olduğu belirtilen İbrahim Başak ile İbrahim Halil Badıllı isimli şahıslar çıkan kurşunlardan yaralanmıştı. Olayın zanlısı olarak Halil K ve oğlu Mehmet K. miting alanında görev yapan polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Miting alanındaki kalabalığın darp etmesi sonucu yaralanan Halil K'nın tedavisini ardından sorgusu yapıldığı öğrenilirken, zanlılar adli makamlara sevk edildi. Polisin aldığı yoğun güvenlik tedbirleri arasında baba-oğul, Şanlıurfa adliyesine çıkarıldı.

Polis olay yerinde yaptığı inceleme 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet namluda atışa hazır, 1 adet de şarjörde olmak üzere 2 adet 9 mm çaplı fişek dolu fişek ele geçirdi. Ayrıca olay yerinde 8 adet 9 mm çaplı kovan ve 1 adet mermi çekirdeği bulundu. Şahısların kullanmış oldukları araçta yapılan aramada ise 1 adet şarjör ve 4 adet 9 mm çaplı fişek bulunduğu belirlendi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Miting Alanındaki Silahlı Kavganın Zanlıları Adli Makamlara Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement