Mitroviça'nın Kuzeyinde Şiddetli Patlama Meydana Geldi - Son Dakika
Güncel

Mitroviça'nın Kuzeyinde Şiddetli Patlama Meydana Geldi

Mitroviça\'nın Kuzeyinde Şiddetli Patlama Meydana Geldi

Kosova'da Sırpların çoğunlukta olduğu Mitroviça'nın kuzey bölümünde şiddetli bir patlama yaşandı.

04.02.2013 17:52

Kosova'da Sırpların çoğunlukta olduğu Mitroviça'nın kuzey bölümünde şiddetli bir patlama yaşandı. Patlama gece saatlerinde Üç Gökdelen bölümünde meydana geldi.

Patlamanın olduğu yerde Kosova polisi tarafından kurulan sabit kontrol noktası da bulunuyor. Kosova polisi, patlamada yaralanan olmadığını açıkladı. Kosova Polis Sözcüsü Besim Hoti, patlamanın gece saatlerinde meydana geldiğini ve olay yerine gelen polisin inceleme başlattığını söyledi. Olay yerine NATO'nun Kosova'daki Barış Gücü (KFOR) askerleri de geldi. Mitroviça'nın bu bölümünde yaşayan vatandaşlar, patlamanın, park halindeki birkaç araca hasar verdiğini belirtti. Patlamanın kimin tarafından gerçekleştirildiği konusunda henüz bir bilgi yok. Geçen yıl aynı yerde meydana gelen patlamada Selver Haradinay hayatını kaybetmişti.

Üç Gökdelen semtinde meydana gelen patlama Mitroviça Belediyesi'nin Savunma ve Kurtarma Müdürlüğü'nün Güvenlik Komitesi'nin toplantısında görüşüldü. Toplantıda kuzeydeki patlamaların büyük gerginliğe yol açtığı; kuzeyde yaşayan Arnavut, Türk ve Boşnak vatandaşların panik içinde oldukları konuşuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mitroviça'nın Kuzeyinde Şiddetli Patlama Meydana Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement