Mizah Kitaplarının Yeni Yazarı - Son Dakika
Güncel

Mizah Kitaplarının Yeni Yazarı

Mizah Kitaplarının Yeni Yazarı

Başarılı oyuncu Özgür Özgülgün'den 4. Kitap.

02.10.2012 11:47

Başarılı oyuncu Özgür Özgülgün Yeni Çıkan Kitabı ve 2 yeni tiyatro

oyunu ile sanat severlerle buluşuyor…

Oyuncu olarak ekranlarda ve tiyatro sahnelerindeki başarılarına, yazarlığı da ekleyen Özgür Özgülgün, Eylül ayında çıkan son kitabını da okurlarıyla paylaştı. Siyah Beyaz yayınevinden çıkan, "Pencere Gülleri Gülbeyaz ile Bembeyaz" Özgür Özgülgün'ün 4. Kitabı ilk ayda 2. Baskı'da… Tiyatro-mizah türündeki bu kitabın konusu; Aynı mahallede yaşayan iki komşu kadının, hayata dair, alışkanlıklara dair hatta kadınlığa dair, birbirleriyle olan atışmaları ve kendi pencerelerinden hayatı, mizahi- tiyatral bir dille sorgulamaları üzerine kurgulanmış.

Özgür Özgülgün yeni yazdığı oyun ise daha önce Alper Kul ile ortak yazdıkları, 6 ödül alan AUT oyunu kadar ses getirecek . Bu kez kendisinin yazıp yönettiği yeni oyunu OFSAYT, Lush Kabare'de Kasım ayı içinde tiyatro severlerle buluşacak. Yine AUT gibi In-yer-face türünde olan bu oyunda en az AUT kadar sürprizlerle dolu ve izleyicinin üzerinde kolay kolay unutamayacakları derin bir etki bırakacak.

Özgür Özgülgün'ün diğer tiyatro projesi ise,"1881- Atatürk Belgeseli" Atatürk'ün hayatını anlatan belgesel niteliğindeki oyunun prömiyeri 29 Ekim 2012'de. Müjdat Gezen, Özgür Özgülgün Ferdi Merter, Ali Çölok gibi isimlerin rol alacağı oyunun müziklerini Zülfü Livaneli yaptı. Rutkay Aziz'in seslendireceği oyunun kostümlerini Faruk Saraç, afiş

çalışmasını ise Bedri Baykam üstlendi.

Özgür Özgülgün, eğitim-öğretim amacını taşıyan projelerini yeni jenarasyonla buluşturabilmek için bu yıl çocuklarla da bir araya gelecek. Timaş Yayın Grubu bünyesinde İstanbul ve Anadolu'da birçok okul ve fuar etkinliğinde çocuklarla buluşacak. Eğlenceli Bilgi Dünyası markasının yayımlamış olduğu kitaplardan hazırlanmış içerikler ve Özgür Özgülgün'ün keyifli ve masalsı anlatımıyla çocuklar birçok konuyu eğlendirerek öğretmeyi amaçlamaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mizah Kitaplarının Yeni Yazarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement