Mmp Lideri Yılmaz : Ben-İ İsrail Kavimi Türklerdir - Son Dakika
Güncel

Mmp Lideri Yılmaz : Ben-İ İsrail Kavimi Türklerdir

Mmp Lideri Yılmaz : Ben-İ İsrail Kavimi Türklerdir

MMP kurucu lideri ve "Bir İbrahim Kavgası."

29.12.2012 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MMP kurucu lideri ve "Bir İbrahim Kavgası: Türk İslam Davası" adlı tarihi eserinin de yazarı olan Ahmet Reyiz Yılmaz, tartışma yaratacak bir iddia öne sürdü Milliyetçi Muhafazakar Parti (MMP) Kurucu Lideri ve "Bir İbrahim Kavgası: Türk İslam Davası" adlı tarihi eserinin de yazarı olan Ahmet Reyiz Yılmaz, tartışma yaratacak bir iddia öne sürdü.

MMP Lideri Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, "Ben-i İsrail kavminin Türkler olduğunu" öne sürdü. Yılmaz, "Hayal kırıklığına uğrasak ta değiştiremeyeceğimiz bir gerçeği milletçe öğrenip anlamak zorundayız. O gerçek Kuran da bahse konu olan Ben-i İsrail kavmi Yakup soyu olan nesil Türklerdir. Arz-ı Mevut Türk İslam sözleşmesidir" dedi. "Bir İbrahim Kavgası: Türk İslam Davası" kitabından alıntılar da yapan Yılmaz, açıklamasında şu iddialarda bulundu:

"Şurası bir gerçek ki Ben-i İsrail kavmi bir Türk boyu olup Hz. İbrahim'in Allah ile yapmış olduğu sözleşme olan Arz- Mevut çok açık ve net söylüyorum Türk İslam sözleşmesidir. Mısırdan çıkış esnasın da Musa ile yeniden bildirilen Arapça adı ile bildiğimiz Tevrat fakat gerçek adı İbranice olan Tora ise Türkün töresi dediğimiz Yasanın Kitabıdır. Bir İbrahim Kavgası Türk İslam davası adlı eseri ile Türk İslam tarihini yeniden yazan Ahmet Reyiz Yılmaz'ın iddiaları bunlarla sınırlı değil. Kenan toprağı İsrail ve Türkiye yakın tarihte birleşecek. Çok uzun olmayan bir zaman dilimin de İsrail ülkesi İbrahim soyu Müslüman Türklere verilen ana parça ile tek vücut olacak. Bu Allah'ın bir vaadidir. Ben-i İsrail kavmi asla Semitik Arap bir kavim değildir."

-FİLİSTİN-İSRAİL KAVGASI-

Yılmaz, Filistin-İsrail kavgasının din değil ırk kavgası olduğu tezini de öne sürerek, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Arapların Türk düşmanlığının temelin de Türk ırkına mensup İsrailoğullarının bölgedeki varlığının hazımsızlığı yatmaktadır. Bu mana da Araplar tarafından yapılan İsrail düşmanlığı temelde din ile alakalı olmayıp İbrahim, İshak ve Yakup peygamberlerin Türk kimlikleri ile alakalı ırk mücadelesidir. Alevi tarihi iyi bilinmelidir. Emevi dönemi Yezit tarafından katledilen Hz. Ali oğlu Hüseyin Türk ırkının Arap yarımadasından çıkarılma ve Türklere ait olan Mekke ve Kabe'ye el koyma meselesidir. Araplar Türk olan Ali soyunu da yok ederek Kutsal toprakları Hz. İbrahim nesli Türklerden temizlemişlerdir. İslam da ırkçılık yoktur diyenler yalan söylüyor. Kuran ve Allah bizzat kendisi bir ırkı ve milleti üstün kılmıştır. Üstün kıldığı ırk ile de dini yayma görevini yerine getirtmiştir. Bu konu da halka vaaz verenler Arapların yalan ve yanlış propagandasını yapmaktadır." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mmp Lideri Yılmaz : Ben-İ İsrail Kavimi Türklerdir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement