Mobilya Sektörünün "En Beğenilen Markası" - Son Dakika
Güncel

Mobilya Sektörünün "En Beğenilen Markası"

Mobilya Sektörünün "En Beğenilen Markası"

Doğtaş 40. kuruluş yıldönümünü kutluyor.

09.05.2012 16:20

Ödüllü tasarımları, dinamik ve vizyoner yaklaşımıyla 40 yıldır saygın bir mobilya markası olmayı sürdüren ve dünya markası olma yolunda ilerleyen DOĞTAŞ'ın 40'ıncı kuruluş yıldönümü, DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri ve çalışanları, siyaset, müzik, moda, cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla 8 Mayıs'ta TİM Maslak Show Center'da kutlandı. DOĞTAŞ'ın 40'ıncı yılına özel olarak oluşturulan 40 kişilik Senfoni Orkestrası Türkiye'nin unutulmaz 10 türküsünü yeniden yorumlandı.

Ödüllü tasarımları, dinamik ve vizyoner yaklaşımıyla 40 yıldır saygın bir mobilya markası olmayı sürdüren DOĞTAŞ, 40'ıncı kuruluş yıldönümünü, özel olarak oluşturulan 40 kişilik Senfoni Orkestrası eşliğinde ve özel türkü repertuarıyla kutladı. Doğtaş Yönetim Kurulu Üyeleri ve çalışanları, siyaset, müzik, moda, cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla 8 Mayıs'ta TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilen kutlamada orkestranın performansı DOĞTAŞ'ın 40 yıllık ev yaşam tarzını modernize etme arayışlarını ve başarılarını simgeledi. Duayen sunucu Halit Kıvanç'ın sunumu ile renk kattığı gecede; şefliğini Cem Öğet'in, solistliğini Seçil Akın'ın yaptığı Senfoni Orkestrası Yemen Türküsü, Çemberimde Gül Oya, Çanakkale İçinde, Gesi Bağları gibi Türkiye'nin en özel türkülerini DOĞTAŞ'ın 40'ıncı yıl kutlaması için seslendirdiler. Gecenin sürprizi ünlü sanatçı Alişan da Orkestra ile birlikte Yemen Türküsü'nü seslendirdi. Türkülerin senfonik olarak yorumlanmasının ilk ve tek örneği olan senfoni, bir yıllık araştırma ve hazırlık dönemi ardından altı aylık bir çalışma ile oluşturuldu.

40 yıldır daha çok konfor daha çok yaşam kalitesi

40 yıldır işlevsellikten uzaklaşmadan, daha çok yaratıcılık, daha çok estetik, daha çok konfor ve daha çok yaşam kalitesinin izinde çalışmalarını kesintisiz sürdüren DOĞTAŞ, 40'ıncı yılında önemli bir dönüm noktasına ulaştı. DOĞTAŞ Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan; "Bu yıl 40. kuruluş yılımızı kutluyoruz. Babam Hacı Ali Doğan'ın Doğan Mobilya'yı kurmasının üzerinden tam 40 yıl geçti. Ondan 15 yıl sonra ben ve kardeşlerim Biga'da DOĞTAŞ A.Ş'yi kurarak kurumsallaşmak ve büyümek adına geleceğe doğru önemli bir adım attık. Bugün geldiğimiz başarılı noktayı ülkemizin türkülerinin senfonik olarak yorumlanması ile kutluyoruz" dedi.

Klasik batı enstrümanları ve yerel ezgilerin muhteşem uyumu

DOĞTAŞ Mobilya Genel Müdürü İsmail DOĞAN ise; "DOĞTAŞ, 40 yıldır tasarım, kalite ve mağazacılık hizmet anlayışı ile kendini farklı bir yere konumlamış bir marka. DOĞTAŞ markası olarak kurulduğumuz günden beri en iyiyi yapabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

40'ıncı yıl anımıza ülkemiz için çok özel olan türküleri 40 kişilik bir orkestra ile senfonik olarak yeniden yorumladık. Mutluluğunu ve heyecanını yaşadığımız bu çalışma, klasik batı çalgılarıyla, Türkiye'nin yerel çalgıları ve türkülerinin tam ve muhteşem bir uyumudur ve bu uyum DOĞTAŞ'ın yükselen sesidir" dedi. Sürekli daha iyiyi arayan ve tüketicilere güzel sürprizler yapmak hedefi ile yola çıkan DOĞTAŞ, 40'ıncı yılına özel oluşturduğu bu proje ile sektördeki gücünü bir kez daha vurguluyor. Bütünsel bir pazarlama stratejisi ile son 5 yılda ürünlerden mağaza konseptlerine kadar her bileşende daha da güçlenen DOĞTAŞ, sektörde giderek daha çok dikkat çekiyor. Takip edilen öncü ve değer yaratan bir marka olarak DOĞTAŞ, bir dünya markası olma yolunda güçlü adımlarla ilerliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mobilya Sektörünün 'En Beğenilen Markası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement