Moritanya'da ABD'nin Kudüs Kararı Protesto Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Moritanya'da ABD'nin Kudüs Kararı Protesto Edildi

08.12.2017 10:05

- Filistin bayrakları ve Kudüs fotoğrafları taşıyan göstericiler Reform ve Kalkınma İçin Ulusal Topluluk Partisi Genel Başkanı Muhammed Cemil Vild Mansur'un konuşması Moritanya'ın başkenti Novakşot'ta yüzlerce kişi ABD'nin "Kudüs'ü İsrail'in başkenti" olarak tanımasına tepki gösterdi.

- Filistin bayrakları ve Kudüs fotoğrafları taşıyan göstericiler

Reform ve Kalkınma İçin Ulusal Topluluk Partisi Genel Başkanı Muhammed Cemil Vild Mansur'un konuşması Moritanya'ın başkenti Novakşot'ta yüzlerce kişi ABD'nin "Kudüs'ü İsrail'in başkenti" olarak tanımasına tepki gösterdi.

Ellerinde Filistin bayrakları taşıyan göstericiler, ABD ve İsrail aleyhine sloganlar attı. Ayrıca eylemciler, Arap liderlerin Kudüs konusundaki tutumunu protesto etti.

Gösteriye katılan Reform ve Kalkınma İçin Ulusal Topluluk Partisi Genel Başkanı Muhammed Cemil Vild Mansur, bundan sonraki günlerde de ülkedeki bazı siyasi kesimlerle koordinasyon halinde geniş çaplı Kudüs'e destek gösterileri düzenleneceğini belirtti.

Mansur, gösterilerin ABD kararından vazgeçinceye dek süreceğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Moritanya'da ABD'nin Kudüs Kararı Protesto Edildi - Son Dakika


Advertisement