Moskova'daki Doğalgaz Patlaması - Son Dakika
Güncel

Moskova'daki Doğalgaz Patlaması

Patlamada 4 kişinin yaralandığı, birinin Amerikalı diplomat olduğu bildirildi.

22.05.2014 15:48

Rusya'nın başkenti Moskova'daki bir binada meydana gelen doğalgaz patlamasında yaralanan dört kişiden birinin, ABD'nin Moskova Büyükelçiliği'nde çalışan bir diplomat olduğu belirtildi.

Moskova'nın Başbakanlık Binası'nın da yer aldığı en hareketli semtlerinden birinde yer alan bir binada öğle saatlerinde doğalgazın neden olduğu bir patlama meydana gelmişti.

Rus resmi haber ajanslarının haberlerinde, patlamanın olduğu binada ABD Büyükelçiliği çalışanlarının kaldığı bir daire ve El Cezire televizyonunun ofisinin de bulunduğu kaydedildi. Patlamada dört kişinin yaralandığı, bu kişilerden birinin Amerikalı bir diplomat olduğu ifade edildi.

Patlamada ilk olarak bir kişinin yaralandığı açıklanmıştı. - Moskova

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Moskova'daki Doğalgaz Patlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement