Motosikletin Çarptığı Üniversiteli Hülya, Yaşam Savaşı Veriyor - Son Dakika
Güncel

Motosikletin Çarptığı Üniversiteli Hülya, Yaşam Savaşı Veriyor

Motosikletin Çarptığı Üniversiteli Hülya, Yaşam Savaşı Veriyor

Adana'da kahve içmeye giderken motosikletin çarptığı Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Bölümü son sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Hülya Seren Kaya hastanede yaşam savaşı veriyor.

21.04.2016 11:06

Adana'da kahve içmeye giderken motosikletin çarptığı Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Bölümü son sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Hülya Seren Kaya hastanede yaşam savaşı veriyor. Kızına çarpan sürücünün serbest bırakıldığını belirten baba 56 yaşındaki Kenan Kaya, "Kızımı bu hale getiren adam elini kolunu sallayarak geziyor" dedi.

Merkez Çukurova İlçesi'nde oturan üniversiteli Hülya Seren Kaya, 16 Nisan'da ablası ve kuzeni ile birlikte kahve içmek için Turgut Özal Bulvarı'na çıktı. Yaya yolundan karşıya geçmek isteyen genç kıza, 27 yaşındaki Serhat Aslan yönetimindeki motosiklet çarptı. Yola savrulan Hülya Seren Kaya, çağrılan ambulansla götürüldüğü Adana Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Genç kızın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken sürücü Serhat Aslan ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KARARA TEPKİ GÖSTERDİ

Hayati tehlikesi süren genç kızın arkadaşları da hastane önünde beklerken baba Kenan Kaya, kızına çarpan sürücü Serhat Aslan'ın serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Kaya, "Kızım ölüm kalım savaşı veriyor, onu bu hale getiren adam da elini kolunu sallayarak geziyor" diye konuştu. Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamayan Kenan Kaya, "Adalet yerini bulsun. Yüreğim yanıyor, hani bir volkan patlar ya lavlar savrulur, benim de yüreğim öyle yanıyor. Babayım ben Hülyam yandı, ben yandım, başkası yanmasın. Çarpan kişi cezasını çeksin, tutuklu yargılansın" diyerek duygularını ifade etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosikletin Çarptığı Üniversiteli Hülya, Yaşam Savaşı Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement