Motosikletli Kurye Kanguruda Olan Bebeği Göğsüne Asarak Trafikte İlerledi - Son Dakika
Güncel

Motosikletli Kurye Kanguruda Olan Bebeği Göğsüne Asarak Trafikte İlerledi

Motosikletli Kurye Kanguruda Olan Bebeği Göğsüne Asarak Trafikte İlerledi

Maltepe'de bir motosikletli kurye, kanguruda olan bebeği göğsüne asarak trafikte ilerledi. Olay, bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde kuryenin hızla ilerleyip şerit değiştirdiği ve bebeğin hayatını tehlikeye attığı anlar yer alıyor.

25.06.2023 10:24  Güncelleme: 10:25

MALTEPE, D-100 Karayolu'nda motosikletli kuryenin kanguruda olan bebeği göğsüne asarak trafikte ilerlediği anlar saniye saniye başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Cep telefonu kamerasında kucağındaki bebeği trafikte tehlikeye atan motosikletli kuryenin, hızla ilerlediği ve şerit değiştirdiği anlar da görülüyor.

Olay, sabah saatlerinde D-100 Karayolu Zümrütevler mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre; 34 EBU 287 plakalı motosikletli kurye, kanguruda olan bebeği göğsüne asarak motosikletle trafikte ilerlemeye başladı. Emniyet şeridinde bir süre ilerleyen motosikletli kurye o sırada başka bir aracın içindeki sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir süre emniyet şeridinde ilerleyen kuryenin bir süre sonra yoğun trafiğe aldırış etmeden ikinci şeride geçtiği görülüyor. Kendisi kask takan ancak bebeğe kask takmayan motosşikletli kuryenin bebeğin hayatın ı tehlikeye attığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıyor. Bir süre bu şekilde yolculuk eden kurye daha sonra gözden kayboluyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosikletli Kurye Kanguruda Olan Bebeği Göğsüne Asarak Trafikte İlerledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement