Denizli'de Müdür Atamalarına, Bir Kova Buzlu Su Tepkisi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Denizli'de Müdür Atamalarına, Bir Kova Buzlu Su Tepkisi

Denizli\'de Müdür Atamalarına, Bir Kova Buzlu Su Tepkisi
17.09.2014 16:12  Güncelleme: 16:28

Denizli'nin Çal ilçesinde okullardaki müdür atamaları ve görevden almaları protesto eden Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Ethem Topel, üstüne bir kova buzlu su döktü.

Denizli'nin Çal ilçesinde okullardaki müdür atamaları ve görevden almaları protesto eden Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Ethem Topel, üstüne bir kova buzlu su döktü, "Kul hakkı yiyenlere meydan okuyorum, hesaplaşacağız" dedi.

BİR KOVA BUZLU SU DÖKTÜ

Çal Belediyesi önünde basın açıklaması yapan Türk Eğitim Sen İlçe Başkanı Ethem Topel, ilginç bir de eylem gerçekleştirdi. İlçedeki okulların müdürlerinin haksız yere değiştirildiğini söyleyen Topel, okul müdürlerinin görevden alınmasını hem protesto etti hem de meydan okudu. Hem pretosto hakkını kullandığını hem de ALS hastalığına dikkat çekmek istediğini söyleyen Topel, çevredekilerin gözü önünde bir kova buzlu suyu başından aşağıya döktü.

"KUL HAKKI YİYENLERLE MUTLAKA HESAPLAŞACAĞIZ"

Topel, "Milli eğitim sistemi felç edildi. Yönetici kıyımları acımasızca sürüyor. Kapalı kapılar ardında iş çevirenleri protesto ediyor ve meydan okuyoruz. 8 binden fazla müdürün görevine son verildi. Bu anlayışa insan ve emek adına karşı çıkıyoruz. Kul hakkı yiyenlerle mutlaka hesaplaşacağız. Onlara meydan okuyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli'de Müdür Atamalarına, Bir Kova Buzlu Su Tepkisi - Son Dakika


Advertisement