Müezzinoğlu ve Sancar, Genetik Araştırma Merkezi'ni Gezdiler - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Müezzinoğlu ve Sancar, Genetik Araştırma Merkezi'ni Gezdiler

19.05.2016 22:11

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Aziz Sancar Genetik Araştırma Merkezinden genel görüntüler Sancar'ın öğrencilerle buluşması ANKARA - Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı tamamlanan Aziz Sancar Genetik Araştırma Merkezi, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ve Nobel ödülü sahibi Prof. Dr. Aziz Sancar'ın katılımıyla açıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Aziz Sancar Genetik Araştırma Merkezinden genel görüntüler

Sancar'ın öğrencilerle buluşması

ANKARA - Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı tamamlanan Aziz Sancar Genetik Araştırma Merkezi, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ve Nobel ödülü sahibi Prof. Dr. Aziz Sancar'ın katılımıyla açıldı.

Öğrencileriyle sürpriz buluşma

Müezzinoğlu ve Sancar daha sonra merkezi gezdi. Sancar'a burada Mardin Savur'da bir hastaneye "Prof. Dr. Aziz Sancar" adının verildiği açıklandı. Sancar'a adının verildiği hastanenin görüntüleri, çok sevdiği " Üsküdar'a giderken" şarkısı eşliğinde izlettirildi.

Aziz Sancar, daha sonra, Amerika'daki laboratuvarlarında asistanlığını yapan öğrencileriyle, eserlerine yer verilen merkezin kütüphanesinde buluştu. Buluşma sırasında duygusal anlar yaşayan Sancar, buluşmanın kendisi için sürpriz olduğunu belirterek, "Onlarla iftihar ediyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Müezzinoğlu ve Sancar, Genetik Araştırma Merkezi'ni Gezdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement