Muğla Baro Başkanı Uzun, Güven Tazeledi - Son Dakika
Güncel

Muğla Baro Başkanı Uzun, Güven Tazeledi

Muğla Baro Başkanı Uzun, Güven Tazeledi

Muğla Barosu Olağan Genel Kurulunda, Baro Başkanı Cumhur Uzun yeniden başkanlığa seçildi.

17.10.2016 11:56

Muğla Barosu Olağan Genel Kurulunda, Baro Başkanı Cumhur Uzun yeniden başkanlığa seçildi.

Muğla Baro salonunda yapılan genel kurulda, Baro Başkanı Cumhur Uzun, 666 delegeden 618'inin oyunu alarak güven tazeledi.

Uzun, genel kurulda yaptığı konuşmada, baroların Türkiye'nin en önemli kurumların biri olduğunu belirterek, baroların halk ve toplum adına vazife üstlendiğini söyledi.

Seçime katılan meslektaşlarına teşekkür eden Uzun, "Muğla barosu 85 yıllık tarihinde ilk kez kendi binasında genel kurulunu yaptı. Tek aday ve tek listeyle girdiğimiz seçimimin sonuçlarına göre meslektaşlarımızın, bizim önümüzdeki 2016-2018 dönemi içinde baro yönetiminde olmamızı arzuladıklarını gördük." diye konuştu.

Muğla barosuna geçen dönemde güzel bir tesis kazandırdıklarına işaret eden Uzun, "Detaylarıyla yakından ilgilenip meslektaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanıma kavuşturduk. Yeni dönemde, sahip olduğumuz bu mekan içinde meslektaşlarımıza daha faydalı, mesleğe yeni katılacak stajerlerimize daha faydalı, Muğla'ya, hukuka ve adalete katkı sağlayıcı çalışmalarda bulunmayı hedefliyoruz. Bunun için inancımız ve artık fiziki imkanlarımızda var." ifadelerini kullandı.

Bundan sonraki süreçte Muğla barosu için daha önemli çalışmalar yürüteceklerini vurgulayan Uzun, şöyle konuştu.

"Ben önümüzdeki dönemde Muğla barosunun birçok alanda sesini daha gür duyuracağım ve meslektaşlarıma daha faydalı olacağımı bu günden müjdelemek istiyorum. Emek veren, katkı veren bütün meslektaşlarıma, Muğla'ya çok teşekkür ediyorum. Muğla barosunun bu seçimlerinin,hukukumuza, adalete ve meslektaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla Baro Başkanı Uzun, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement