Muğla'da çıkan yangın kısmen kontrol altına alındı - Son Dakika
Güncel

Muğla'da çıkan yangın kısmen kontrol altına alındı

Muğla\'da çıkan yangın kısmen kontrol altına alındı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Milas ilçesinde çıkan yangının havadan ve karadan müdahale sonucu kısmen kontrol altına alındığını açıkladı. Yangın söndürme çalışmalarına Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve itfaiye ekipleri destek verdi. Soğutma çalışmaları devam ediyor.

14.07.2023 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'YANGIN KISMEN KONTROL ALTINA ALINDI'

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Milas ilçesinde makilikte başlayan ardından da ormana sıçrayan yangının havadan ve karadan müdahalesi sonucu kısmen kontrol altına alındığını söyledi.

Vali Tavlı, "Yeşil vatanımız ormanlarımızın korunması için cansiparane görev yapan orman kahramanları başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu yangın, kısmen kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sürüyor. Yerleşim yeri tehdidi yok" dedi.  Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na ait Toplumsal Olaylara Mücadele (TOMA) ve itfaiye araçlarıyla söndürme çalışmalarına destek oldu. Komandolar ise yaşlı vatandaşların tahliyelerini sağladı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri de helikopterler ile uçakların su aldığı alanlarda aldıkları tedbirlerle yangınla mücadelenin güvenli şartlarda yapılmasını sağladı.

Kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmalarına, gece görüşlü yangın söndürme helikopteri de destek veriyor.

Cavit AKGÜN- Fırat AKAY/ MİLAS (Muğla),


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla'da çıkan yangın kısmen kontrol altına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement