Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Okul ziyaretleriyle eğitim öğretim çalışmalarını yerinde inceleyerek sorunları tespit eden İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Taşımalı Eğitim Kapsamındaki Yenice İlkokulu ve Ula Gölcük Ortaokulu'nu ziyaret etti.

24.10.2013 18:22  Güncelleme: 18:20

İl Milli Eğitim Müdürü Çınar; "Taşıma merkezi okullarda güzellikleri ve sorunları yerinde görmek için ziyaretlerimizde bu okullara öncelik veriyoruz. İlimiz Merkez İlçede 1.238 öğrencinin taşınması için 63 yerleşim yerinden 43 güzergâh belirlenmiş ve bu güzergâhlar için ihaleler tamamlanmıştır. Taşımalı ihaleleri ile ilgili tüm tarafların üzerine düşen görevleri aksatmadan ve özenle yerine getirmeleri gerekir. Bu konudaki sorunları çok önemsiyoruz. Taşıma merkezi okullarda görev yapanların ve bu okullara hizmet sunanların sorumlulukları daha fazla, bu bilinçle hizmet ettiklerine inanıyorum." dedi.

Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ve Müdür Yardımcısı Ramazan Sarıhan yaptığı ziyarette, sınıfları dolaşarak öğrencilerle bir süre sohbet etti. Okul müdürlerinden okulun fiziki kapasitesi, derslik durumu, devamsızlık durumu ve eğitim durumları hakkında bilgi aldı. Okulda görevli öğretmenlerin görüş ve düşüncelerini aldı, taleplerini dinledi.

Okuldan ve öğrencilerinden büyük başarılar beklendiğini belirten Müdür Çınar, öğrencilere rehberlik eden öğretmenlerimizin özveriyle çalıştığını; ancak daha fazla gayret göstererek okulların başarı çıtalarını yükseltmelerini istedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement